Vabimo na strokovna izobraževanja za zaposlene v osnovnih poklicih v turizmu in gostinstvu

Zagotavljanje kakovosti storitev v turizmu in gostinstvu je nujno za dobro počutje gostov, doseganje njihovih pričakovanj in uspešnost poslovanja družb.

Na Biotehniškem izobraževalnem centru Ljubljana smo zato skupaj s Turistično gostinsko zbornico Slovenije pripravili serijo izobraževanj za zaposlene v osnovnih poklicih v turizmu in gostinstvu.

Gostinskemu kadru sta namenjeni večdnevni izobraževanji o temeljnih veščinah kuharstva in strežbe, na voljo pa so tudi krajši programi, kjer se bodo udeleženci seznanili s sodobno kulinariko, restavracijskimi sladicami, poznavanjem vin ter kuhanjem kave.

Druga izobraževanja so namenjena hotelskim sobaricam in pridobivanju veščin na področju priprave sob za goste.

Izobraževanja – potekala bodo marca in aprila – sledijo tudi usmeritvam Strategije slovenskega turizma 2022 – 2028, ki v ospredje postavlja tudi izboljšanje kakovosti storitev.

Naslednji niz izobraževanj bo sledil v jesenskem obdobju.

Izboljšajmo kakovost storitev v slovenskem turizmu in gostinstvu.

PREVERI NABOR IZOBRAŽEVANJ IN TERMINE

Najmanjše število udeležencev za posamezno izobraževanje je 10. Pri delavnicah Temeljne veščine kuharstva in Sodobna kulinarika je maksimalno število udeležencev 14.

PRIJAVA

Ob prijavi na izobraževanja izpolnite priloženo prijavnico in jo pošljite na e-naslov: natasa.rakar@bic-lj.si.

PREBERI SPLOŠNE POGOJE

Zadnji rok za prijave je 7 dni pred začetkom posameznega izobraževanja, ko je potrebno na BIC Ljubljana poslati tudi potrdilo o plačilu. Številka transakcijskega računa za plačila: BIC Ljubljana, Ižanska cesta 10, 1000 Ljubljana, SI56 0110 0603 0699 941 pri Banki Slovenije (BS); model 00, sklic 55550

 

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki