Kako pripraviti dobro kavo: svetuje strokovnjakinja z BIC Ljubljana

Naša barista svetuje: kako pripraviti dobro kavo

Ste danes že spili prvo kavo? Ali bo morda kmalu na vrsti že druga? Si kavo najraje skuhate kar sami doma ali vam je ljubše, da vam jo prijazno postrežejo v kavarni?

V junijski oddaji Pod pokrovko na Prvem programu Radia Slovenija, je novinarskaTadeja Bizilj skupaj s sogovornico, našo sodelavko, baristo Evo Bogdan in vodjo kavarne KULT316, med drugim ugotavljala, kaj je osnova za dobro kavo, kakšno kavo pri nas najraje pijemo, kako se pripravi prava turška kava in kakšna je razlika med kapučinom in kavo z mlekom. Prisluhnimo …

Poslušaj oddajo

Eva je pravila, ki jih upoštevamo pri kuhanju kave delila tudi z bralci priloge Odprta kuhinja.

Preberi prispevek

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki