Mami, oči, v soboto kuham jaz

Sodelovanje študentov višje strokovne šole BIC Ljubljana na otroških kulinaričnih delavnicah »Mami, oči, v soboto kuham jaz"

Namen otroških kulinaričnih delavnic je, da se otroci seznanijo z različnimi živili in načini kako ta živila uporabiti. Spoznajo se z osnovnimi kuharskimi postopki, pripomočki ter pridobijo osnovne spretnosti za pripravo enostavnih jedi. Vse jedi, ki jih otroci pripravijo, tudi postrežejo na lično pogrnjene mize, saj se naučijo tudi priprave pogrinjka z vsemi dodatnimi elementi. Del otroških kulinaričnih delavnic je tudi namenjen kulturnem uživanju hrane in pijač oz. »bontonu za mizo«.

Pri vodenju delavnic sodelujejo študenti BIC Ljubljana, Višje strokovne šole, program gostinstvo in turizem, ter živilstva in prehrane skupaj s usposobljenimi mentorji – učitelji/predavatelji na BIC Ljubljana. Študent pridobi novo znanje, postane samostojen, mentor in novi prijatelj otrokom. Za varnost otrok ustrezno poskrbimo, prav tako za individualni pristop in razvijanje kreativnosti ter nasmeha pri otrocih.

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki