Nastja Podvratnik

Izvrstna ritmična gimnastičarka in naša študentka Nastja Podvratnik razkriva svojo zgodbo o anoreksiji

Nastja Podvratnik je izvrstna ritmična gimnastičarka, ki se je v letu 2023 udeležila tudi Svetovnih univerzitetnih iger v Čengduju na Kitajskem in študentka živilstva in prehrana na BIC Ljubljana, Višji strokovni šoli. Že sedem let se bori z anoreksijo. Svojo ganljivo zgodbo odprto deli s svetom, pri čemer je v pomoč mnogim vrstnicam in strokovnim delavcem. Njena odločitev je vzbudila veliko zanimanja in odobravanja, saj se je odločila osvetliti temo, ki je pogosto obdana s tišino in stigmatizirana. 

Vabimo vas k ogledu Nastjinega videoposnetka in poslušanju podkasta, kjer ne razkriva le svojega osebnega potovanja, temveč tudi ozavešča o pomenu razumevanja prehrane in zdravega načina življenja. Predstavlja priložnost za učenje in razmislek o anoreksiji ter nas spodbuja k sočutju in podpori tistim, ki se soočajo s podobnimi težavami.

Veseli smo, da je Nastji študij živilstva in prehrane na BIC Ljubljana postal eno izmed pomembnih orodij v procesu okrevanja, saj ji je omogočil globlje razumevanje svojega telesa v navezavi na prehranjevalne navade.

Hvala Nastja, da ste postali vir navdiha in spodbude!

OGLEJ SI VIDEOPOSNETEK
POSLUŠAJ PODKAST

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki