Študenti gostinstva in turizma so pripravili kosilo z medenimi vini Čebelarstva Jere

Študenti 2. letnika v programu gostinstvo in turizem so pripravili meni na temo medu in medenih vin Čebelarstva Jere (www.cebelarstvo-jere.si). Ob pozdravu iz kuhinje smo postregli koktajl Medena roža, kreatorke Lane Kokl, s katerim se je predstavila na tekmovanju za Naj koktajl Slovenije. Izbrano kulinarično ponudbo so spremljala vrhunska medena vina Čebelarstva Jere. Poskusili smo kostanjevo, suho medeno vino in sladko cvetlično medeno vino. Še posebej pa smo se navdušili nad suhim penečim vinom narejenim po klasični metodi. Za vodenje kuhinje in pripravo menija je poskrbel študent Jakob Močilnikar, za vodenje strežbe pa Lana Kokl.

Ob tej priložnosti bi se želeli zahvaliti g. Gregorju Jere za medena vina in odlično predstavitev medenih vin.