Šolska prehrana

Šolska prehrana

BIC Ljubljana se ponaša z lastno kuhinjo, odličnimi kuharji ter s pestro ponudbo jedilnikov.  Vsakodnevno ponujamo pet različnih jedilnikov, od katerih je eden vedno brezmesni. Imamo zgledno organiziran sistem zagotavljanja prehrane za dijake, študente, zaposlene in zunanje obiskovalce, saj na dveh lokacijah, na Ižanski cesti 10 in Cesti v Mestni log 47, poskrbimo za polnovredne, zdrave in hranilne obroke. Z veseljem ugotavljamo, da je 95 % naših dijakov prijavljenih na šolsko prehrano.

Dijaki za prijavo na šolsko prehrano izpolnite obrazec Prijava dijaka na šolsko prehrano in Pogodbo o zagotavljanju šolske prehrane ter jo pošljite ali odnesite v svetovalno službo na vaši šoli. Seznanite se tudi z navodili o šolski prehrani in s postopkom polnjenja denarnega kredita na kartico, postopkom naročila in prevzemom malice ter navodili za odjavo malice. 

V primeru odsotnosti dijaka od pouka zaradi bolezni ali drugih vzrokov lahko starši odjavijo posamezni obrok. Posamezni obrok je pravočasno odjavljen tako, da se ga odjavi do 9. ure vsaj en delovni dan prej. Tudi kadar dijak zaradi drugih razlogov ne bo malical, morajo starši poskrbeti za odjavo do predpisanega časa. V nasprotnem primeru bodo plačali redno ceno obroka. Odjavo malice se lahko sporoči:

ali 

  • v tajništvo ŽIVILSKE IN NARAVOVARSTVENE ŠOLE: preko spletnega obrazca ODJAVA MALICE ali na 01/28 07 610, za dijake Živilske in naravovarstvene šole.

  • v tajništvo GIMNAZIJE IN VETERINARSKE ŠOLE: 01/28 03 700, gvs@bic-lj.si, za dijake Gimnazije in veterinarske šole

V primeru odsotnosti zaradi sodelovanja na športnih, kulturnih in drugih tekmovanjih ter srečanjih, na katerih dijak zastopa šolo, slednja odjavi posamezni obrok dijaka.

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki