Telečji file v božični skorjici, pire z rjavim maslom – kopija

Vabimo na decembrsko razvajanje v našo restavracijo KULT316

Ste za tatar rdeče pese s kozjim sirom in orehi? Za pečeno hobotnico z rdečo papriko in pirejem rakitovca? Za file brancina z všenat zeljem in kuhano smetano? Za telečji file v božični skorjici in pirejem z rjavim maslom in bukovimi ostrigarji ali za posebno Pavlovo z vanilijevo omako in mareličnim chutneyjem?

Študenti BIC Ljubljana, skupaj z novim šefom kuhinje v naši restavraciji KULT316, Gregorjem Potočnikom, od 1. do 22. decembra (od 17. ure dalje) vsak delovni dan pripravljajo kulinarično popotovanje za čarobne zimske večere.

MENI

Tatar rdeče pese, kozji sir, orehi, mikrozelenje

***

Pastinakova juha z žlikrofi

***

Pečena hobotnica z rdečo papriko, pire rakitovca

***

Limonin sorbet z meliso

***

File brancina, všenat zelje, kuhana smetana, drobnjakova emulzija

***

Telečji file v božični skorjici, pire z rjavim maslom, bukovi ostrigarji, brusnice

***

Pavlova, vanilijeva omaka z belim rumom, marelični chutney, gel mandarine

CENA

4 hodi: 37,00 €

7 hodov: 55,00 €

REZERVACIJE

kult316@bic-lj.si ali 01 235 52 60