
Na Biotehniškem izobraževalnem centru Ljubljana v Medpodjetniškem izobraževalnem centru izvajamo slaščičarske in pekovske tečaje.
Slaščičarske delavnice izvajajo priznana slaščičarka Alenka Kodele, avtorica številnih knjig in dobitnica mednarodnih priznanj, Andreja Klun, slaščičarka na BIC Ljubljana in Polona Hribar, kuharska mojstrica v naši restavraciji KULT316, pekovske delavnice pa Mišo Kolar in Gregor Žagar, učitelja praktičnega pouka na BIC Ljubljana.
Torte, kolači, potice, makroni, peciva, panakote, sladice v čašah, praznične sladice, dekoracije, presne sladice, pekovsko pecivo, kruh … kar nam srce poželi.
Slaščičarski in pekovski izdelki iz pod rok naših vrhunskih, izkušenih mojstrov slaščičarstva in pekarstva, nas popeljejo v čudoviti svet okusov. Svoja znanja že vrsto let na sproščen način prenašajo na udeležence tečajev, ki se k nam pogosto vračajo. Na tečajih udeleženci aktivno sodelujejo, zato znanja pridobljena na tečajih, lažje prenesejo v domačo kuhinjo.