Karierni centri UN LJ vabijo dijake na Poletno šolo

Karierni centri UN LJ vabijo dijake na Poletno šolo

Počitnice se počasi bližajo koncu, poletna šole za dijake: Več kot 360 priložnosti, ki čakajo nate, ki bo potekala od 24. 8. do 28. 8. 2020 preko spleta, pa je vedno bliže. Dijaki se lahko na poletno šolo prijavijo še do petka, 21. 8. 2020, do 10. ure tukaj.

Poletna šola je sestavljena iz treh sklopov – delavnic, predstavitev fakultet in okroglih miz. V okviru poletne šole bo potekal sklop delavnic Jaz pod lupo, ki je namenjen spoznavanju svojih interesov, osebnostnih lastnosti, talentov in kompetenc, zelo primeren pa je tudi za tiste, ki sploh še ne vedo, kaj bi radi študirali. Tisti, ki bi želeli izbrani študijski program bolje spoznati, bodo lahko v sklopu Faksi v praksi preko spleta spoznali katero od 20 sodelujočih fakultet, študentje in zaposleni pa jim bodo predstavili njihove študijske programe in odgovorili na njihova vprašanja. Za dijake je morda še posebej zanimiv sklop okroglih miz Znanje v praksi, kjer se bodo lahko srečali z alumni UL, ki bodo iz prve roke predstavili svoje študijske smeri in poklicne poti. Predvidene so štiri okrogle mize: Kariera v komuniciranju, Kaj dela bio?, Ko bom velik_a, bom inženir_ka in Zanima me delo z ljudmi. Dijakom, ki so v dvomih glede izbire študija ali morda le potrebujejo dodatne informacije, bodo vsak dan med poletno šolo na voljo karierni svetovalci za individualna svetovanja.

Natančen opis programa poletne šole najdete na spletni strani Kariernih centrov Univerze v Ljubljani.

V nadaljevanju smo za vas in dijake pripravili še nabor uporabnih informacij in nasvetov. Vabljeni, da informacije posredujete svojim dijakom.

V prilogi najdete že pripravljen nagovor za dijake ter povezavo z dodatnimi informacijami, ki jih lahko delite. Prilagamo vam tudi elektronski letak. 

Več informacij o poletni šoli lahko najdete na spletni ali na Facebook strani Kariernih centrov Univerze v Ljubljani. Zanje lahko vprašate tudi na poletnasolakc@uni-lj.si ali pokličete eno od kariernih svetovalk:

  • Sabino Mikuletič Zalaznik, 01 2418 698,
  • Tino Premelč, 01 2003 297, 
  • Tanjo Potočnik Mesarić, 01 3203 041.

Lep poletni dan vam želimo,

Ekipa Kariernih centrov

 

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki