Sejšeli – rajsko doživetje narave, kulture in izkušenj za študente

21. 09. 2020

V Restavraciji KULT316 smo pripravili Interaktivno večerjo z vini Gravner

18. 09. 2020

Karierne poti naših diplomantk in diplomantov: Lucija Bonisegna

Odprtakuhinja
15. 09. 2020

Sodelovanje študentov s časopisom NeDelo – priloga Odprta kuhinja

11. 09. 2020

Super hrana in super živila?

Foto:  Nina Gačnik in Mitja Jan
10. 09. 2020

Študentska praksa: road trip po Sloveniji z vavčerji

08. 09. 2020

Kaj se skriva v vonju vina?

05. 09. 2020

Slovenska turistična organizacija išče nove informatorje slovenskega turizma

03. 09. 2020

Nove e-identitete in e-poštni naslovi

31. 08. 2020

Kako nastaja pivo v šolski mikropivovarni BIC Ljubljana?

31. 08. 2020

Na naši višji strokovni šoli raziskujemo okuse

27. 08. 2020

Alternativni nasveti za prehrano

21. 08. 2020

Naš diplomant Mojmir Marko Šiftar med prejemniki nagrade Michelin - Bib Gourmand

#bicljubljana

    Ostanite v stiku,
    prijavite se na našo listo

    BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

    Pravno obvestilo Piškotki