Prvi študijski dan BIC Ljubljana program gostinstvo in turizem

Prvi študijski dan malo drugače – doživetje Dolenjske

Svetovni dan učiteljev in učiteljic na BIC Ljubljana
05. 10. 2022

Učitelji in učiteljice, hvala ker ste!

04. 10. 2022

Restavracija KULT316 vabi na Teden restavracij

Eva Bogdan, vodja Kavarne KULT316 BIC Ljubljana, zmagovalka Barcaffe barista CUP 2022
03. 10. 2022

Zmagovalka Barcaffe barista CUP 2022 je Eva Bogdan, vodja naše Kavarne KULT316 !

Neli Selan, študent Juš Dolničar in Andrej Molk. 1. mesto na kuharskem tekmovanju v Termah Tuhelj
30. 09. 2022

Študent Juš Dolničar zasedel odlično 1. mesto na kuharskem tekmovanju v Termah Tuhelj

HACCP BIC Ljubljana predavateljica Katarina Smole
22. 09. 2022

Kako je s čistočo v gostinskih obratih? Gostovali smo v radijski oddaji Pod pokrovko

BIC Ljubljana Sloskills 2022 zmagovali v kuharstvu in strežbi
20. 09. 2022

Študenta BIC Ljubljana bosta Slovenijo zastopala na Euroskills 2023 v kuharstvu in strežbi!

Rast probiotičnih organizmov na petrijevi plošli
16. 09. 2022

Ali je v prehranskih dopolnilih toliko probiotičnih bakterij, kot jih proizvajalci navajajo na embalaži?

6. mednarodna strokovna konference Trendi in izzivi na BIC Ljubljana
16. 09. 2022

Podaljšujemo rok prijave na 6. mednarodno strokovno konferenco Trendi in izzivi: 16. 9. 2022

Od Vardara pa do Triglava: kulinarično popotovanje po navdihu študentov BIC Ljubljana
12. 09. 2022

Od Vardara pa do Triglava: vabimo na kulinarično popotovanje po navdihu študentov BIC Ljubljana

Praktično izobraževanje študent BIC Ljubljana na Islandiji
30. 08. 2022

Študentki BIC Ljubljana na praktičnem izobraževanju na Islandiji

Drugi prijavni rok na Višjo strokovno šolo
22. 08. 2022

Drugi prijavni rok na Višjo strokovno šolo poteka od 25. do 31. avgusta 2022

Pia Fistovič, z BIC Ljubljana do sanjske službe
07. 07. 2022

Študentka Pia: Z BIC Ljubljana do sanjske službe

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki