Dijaška podjetja BIC Ljubljana 2022

Vabimo na vas na šolski božični bazar

Dragi starši, dijaki zaposleni na BIC Ljubljana!

dijaki BIC Ljubljana, Živilske šole vas vabimo na šolski božični bazar, ki bo potekal v četrtek, 1. 12. 2022, na BIC Ljubljana, Živilski šoli od 16. do 18. ure. 

Dijaki bodo predstavili zanimive izdelke, prav tako pa boste lahko preverili, katere izdelke so v sklopu dijaških podjetij, ki so nastali v okviru projekta Ja Slovenija, ponudili dijaki in dijakinje.

  • Podjetje Certk d. d. se bo predstavilo z večnamenskimi blazinicami (antistres, menstrualni krči, gretje, razgibavanje prstov, meditacija ...) in okrasnimi blazinicami.
  • Podjetje VIMILEN d. d. bo predstavilo napitek za krepitev imunskega sistema IMMUNIS.
  • Podjetje KOMEDKI d. d. bo predstavilo žele bonboni (okus koprive in medu). Priporočajo jih vsem, ki imajo težave z bolečim grlom ter se želijo posladkati.
  • Ali v vaši kuhinji mogoče ni niti ene dobre dile? Podjetje Podjetje Dobre Dile imam rešitev za vas! Na njihovi stojnici boste lahko kupili edinstvene ročno izdelane lesene deske iz različnih vrst lesa.

Izkoristite enkratno priložnost za obdarovanje v prazničnem času in nas obiščite.

Dijaška podjetja bodo davek namenila Florinem skladu, ostali izkupiček izdelkov božičnega bazarja, ki so jih pripravili dijaki in dijakinje BIC Ljubljana, Živilske šole pa gre prav tako v Florin sklad.

Veseli bomo vašega obiska!

FLORIN SKLAD

V šolskem letu 2010/2011 smo na Biotehniškem izobraževalnem centru Ljubljana v okviru šolskega razvojnega sklada oblikovali še podsklad, ki smo ga poimenovali Florin sklad. Namen sklada je denarna pomoč dijakom, ki so se znašli v hudi finančni življenjski stiski., zaradi izgube zaposlitve njihovih staršev, bolezni, nesreč, itd. Denar iz sklada je namenjen tudi nagrajevanju dijakov za njihove izjemne dosežke. Na ta način želimo spodbujati ustvarjalnost pri dijakih in omogočati še uspešnejše delo.

 

 

 

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki