Srebrni certifikat Zdravju prijazna organizacija BIC Ljubljana

Prejeli smo Srebrni certifikat za izvajanje celovitega programa zdravja in gibanja na delovnem mestu

Na BIC Ljubljana smo v sodelovanju s Športno unijo Slovenije uspešno izvedli aktivnosti in načrtovane ukrepe ter obnovili certifikat Zdravju prijazna organizacija.  

Polona Štajnar, vodja programa Zdravju prijazna organizacija pri Športni uniji Slovenija, nam je podelila Srebrni certifikat za izvajanje celovitega programa zdravja in gibanja na delovnem mestu. 

Certifikat Zdravju prijazna organizacija je svetovalno-revizorski postopek, ki temelji na družbeno odgovornem sodelovanju z zaposlenimi, s poudarkom na zdravi vadbi, uravnoteženi prehrani in stabilnem duševnem zdravju na delovnem mestu in v zasebnem življenju. Program temelji na celoviti obravnavi posameznika in celotne organizacije v smislu ohranjanja in krepitve zdravja na področju zdravega življenjskega sloga zaposlenih, posveča se tudi zdravemu delovnemu okolju in drugim parametrom, ki vplivajo na zdravje zaposlenih.

Uspešno smo izvedli aktivnosti in načrtovane ukrepe ter se zavezali, da bomo tudi v prihodnje še bolj skrbeli za naše zdravje.

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki