Ste zaposleni v gostinstvu ali turizmu? Vključite se v naša izobraževanja in nadgradite svoje znanje!

Zagotavljanje kakovosti storitev v turizmu in gostinstvu je nujno za dobro počutje gostov, doseganje njihovih pričakovanj in uspešnost poslovanja družb.

Na Biotehniškem izobraževalnem centru Ljubljana smo zato skupaj s Turistično gostinsko zbornico Slovenije pripravili serijo izobraževanj za zaposlene v osnovnih poklicih v turizmu in gostinstvu.

Izobraževanja – potekala bodo marca, aprila, maja in junija – sledijo tudi usmeritvam Strategije slovenskega turizma 2022 – 2028, ki v ospredje postavlja tudi izboljšanje kakovosti storitev.

Izboljšajmo kakovost storitev v slovenskem turizmu in gostinstvu.

PREVERI NABOR IZOBRAŽEVANJ IN TERMINE

Najmanjše število udeležencev za posamezno izobraževanje je 10. Pri delavnicah Temeljne veščine kuharstva in Sodobna kulinarika je maksimalno število udeležencev 14.

Izobraževanja bodo potekala v prostorih Centra kulinarike KULT316 Biotehniškega izobraževalnega centra, Prušnikova 74, Ljubljana ali na BIC Ljubljana, Ižanska cesta 10, Ljubljana.

PREBERI SPLOŠNE POGOJE

Zadnji rok za prijave je 7 dni pred začetkom posameznega izobraževanja, ko je potrebno na BIC Ljubljana poslati tudi potrdilo o plačilu. Številka transakcijskega računa za plačila: BIC Ljubljana, Ižanska cesta 10, 1000 Ljubljana, SI56 0110 0603 0699 941 pri Banki Slovenije (BS); model 00, sklic 55550

PRIJAVA

Spletno prijavnico izpolnite tukaj. Za več informacij se obrnite na Natašo Rakar: e-naslov: natasa.rakar@bic-lj.si.