18. maja se v šolske klopi vračajo nekateri dijaki in študenti

Glede na Okvirni načrt sproščanja omejitvenih ukrepov Vlade RS se bodo ob upoštevanju strogih zdravstvenih ukrepov, 18. maja 2020 v šolske klopi vrnili dijaki zaključnih letnikov, dijaki nižjih letnikov, ki se izobražujejo na domu in pri tem nimajo dovolj ustrezne in kakovostne tehnične podpore, dijaki, ki potrebujejo učno pomoč, dijaki programov nižjega in srednjega poklicnega izobraževanja, ki zaradi situacije v državi niso mogli pridobiti ustreznega praktičnega znanja in veščin, nekateri študenti naše Višje strokovne šole in udeleženci izobraževanja odraslih. 

Vsi ostali dijaki se bodo do konca pouka tega šolskega leta še naprej izobraževali na daljavo v skladu z navodili in sklepom ministrice.

O vseh informacijah o začetku izvajanja pedagoškega procesa in ostalih dejavnosti bodo naši dijaki, študenti in udeleženci izobraževanja odraslih obveščeni sproti.

Razen dijakov, študentov, odraslih udeležencev in strokovnih delavcev šole v objekt šole ne vstopa nihče drug, razen vnaprej najavljena oseba obvezno v spremstvu predstavnika šole in z obrazno masko. Zbiranje v skupinah ni dovoljeno na celotnem šolskem prostoru, prav tako ne na šolskem dvorišču.

Ta teden pa so vrata odprli že naša trgovina KRUHarije in CUKRnije, čajnica Primula, Šolska veterinarska ambulanta BIC Ljubljana ter terasi Restavracije in Kavarne KULT316.

PREVERITE PRILAGOJENE DELOVNE ČASE.

 

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki