2- Grom 3a.jpg

Rezultati natečaja VODA na Gimnaziji in veterinarski šoli

Razglasitev rezultatov

Šolska knjižnica BIC Ljubljana (enota Cesta v Mestni log) je tudi letos v sodelovanju z aktivom slovenistk, fotografskim krožkom in zunanjimi člani komisije razpisala natečaj za besedila, fotografije in likovne izdelke dijakov, tokrat z naslovom Voda. Natečaj naj bi se zaključil konec marca, ker pa so zaradi epidemije nastopile nepredvidene okoliščine, smo rok za oddajo prispevkov podaljšali. Zdaj natečaj zaključujemo.

LITERARNI PRISPEVKI

Po mnenju komisije je med literarnimi prispevki največji vtis naredilo prozno besedilo Erike Čepin iz 1. VE razreda pod naslovom Življenje na ledeni plošči, ki jo razglašamo za zmagovalko! Pohvale so si prislužile tudi Živa Vrabec, 4. V, Aleksandra Hafner, 4. V in  Ula Derenda, 4. A za svoje pesmice o vodi in Martin Cingerle, 3. A za prozni prispevek.

Literarne prispevke preberite tukaj.

LIKOVNI IZDELKI

Pohvale sta si prislužili Erika Čepin, 1. VE  in Laura Bajs, 2. A  za svoja likovna prispevka. Likovna izdelka si oglejte v galeriji novice.

FOTOGRAFIJE

Največ dijakov je na natečaju sodelovalo s fotografijami. Komisija se je odločila za 5 najbolje ocenjenih fotografij dijakov in dijakinj, med njimi so Aurora Zoya Lotrič, Nika Jaklič, Janja Jevnikar, Ana Tinkara Tancar in Mala Pika Grom. Zmagovalne fotografije (za katere so avtorji podali privolitev) si oglejte v galeriji novice. 

POSEBNA NAGRADA ZA FOTOGRAFIJE

Posebno nagrado za zelo kvalitetno serijo fotografij na temo Voda prejme Ela Zdešar, 4.v. Fotografije si oglejte v galeriji.

Avtorjem vseh omenjenih del iskreno čestitamo!

Vsem sodelujočim dijakom se zahvaljujemo za njihove prispevke, članom komisije pa za sodelovanje pri pregledovanju in ocenjevanju prispevkov. Na osebne čestitke in nagrade bo treba še malo počakati, da se družbene razmere umirijo in se spet zberemo v šoli.

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki