BIC Ljubljana sodeluje pri 11th Central European Congress on Food and Nutrition

11. Srednjeevropski kongres o hrani in prehrani, CEFood 2022

BIC Ljubljana sodeluje pri organizaciji 11. Srednjeevropskega kongresa o hrani in prehrani Cefood 2022, ki bo od 27. do 30. septembra 2022 potekal v Termah Čatež. Gre za znanstveni kongres, ki poteka pod naslovom »Hrana, tehnologija in prehrana za zdrave ljudi v zdravem okolju«. Častni pokrovitelj kongresa o hrani in prehrani je predsednik Republike Slovenije Borut Pahor.

Cilj kongresa je skozi razprave prepoznati novosti in trende na področju raziskav in izobraževanja v celotni verigi preskrbe s hrano upoštevajoč tudi okoljska vprašanja ter jih kot izhodišča in smernice predstaviti strokovnjakom, učiteljem, raziskovalcem in oblikovalcem politik, ki delujejo na področju živilske znanosti, živilske tehnologije in prehrane.

PLENARNI IN DRUGI PREDAVATELJI

Na kongresu bo vsebino in področja kongresa predstavilo 5 izbranih plenarnih predavateljev, ki so bili izbrani na podlagi znanstvene odličnosti, 11 osrednjih predavateljevdrugi predavatelji in drugi s plakati

PROGRAM: OKROGLE MIZE, DELAVNICE IN SPREMLJAJOČI DOGODKI

Celoten znanstveni program je dosegljiv na povezavi, okrogle mize na povezavi, delavnice pa na povezavi. Naknadno pa bodo na spletni strani kongresa objavljeni tudi družabni dogodki in drugi spremljajoči dogodki, ki obljubljajo tudi doživetja s področja slovenske kulinarike in njene gastronomske dediščine.

Več informacij: spletna stran kongresa na povezavi 

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki