Razredni tabor oddelka 2.VE v Zapotoku

V četrtek, 30.9.2021 smo se dijaki 2 letnika programa Veterinarski tehnik, z razredničarko Aljo Tufegdžić in profesorico Evo Tasič, odpravili na razredni tabor v Zapotok. Del tabora je bila z nami tudi profesorica Lilijana Gros.

Tabora smo se zelo veselili, saj smo snemali reševalno akcijo, skupaj z gasilci PGD Golo.

Ko smo prispeli v Zapotok, smo se udobno namestili in spremljali potek snemanja ter sodelovali kot statisti v nekaterih prizorih. Pred kosilom smo skupaj z razredničarko in snemalci, uprizorili paniko ter srčni zastoj profesorice Alje. Vabljeni k ogledu izobraževalno-promocijskega videa Svetovni dan oživljanja 2021.

Kasneje smo odšli do gasilnega doma PGD Golo, kjer so nam gasilci “častili” pico. Opazovali smo pristanek in vzlet helikopterja. Po koncu snemanja so nas gasilci z gasilnim kombijem odpeljali nazaj v dom, kjer smo dijakinje skuhale večerjo, ostali pa so igrali igre z žogo. Po večerji, ko so ponovno prišli gasilci smo se skupaj zabavali ter se pomerili v igri balinčkov. Drugi dan tabora smo s profesoricama odšli na sprehod do cerkve na Kureščku ter se sprehodili do zeliščnega vrta. Dan je potekal bolj športno, zvečer pa smo pekli banane ob ognju in igrali igro telefonček ter nekateri celo zaplesali ob prijetni toplini ognja.

V Zapotoku smo se imeli super, z veseljem bi šli še kdaj. Zahvaljujemo se profesoricama za pomoč in dobro voljo. Hvala tudi kuharju Petru za pomoč pri jedilniku in količini hrane, ki smo jo potrebovali kupiti ter Čami, ki nas je založila z vsem potrebnim, da smo dom pospravili nazaj v prvotno stanje.

Hvala tudi vodstvu šole, ki nam je tabor omogočili, da smo utrdili prijateljske vezi in preživeli prijeten podaljšan konec tedna v naravi.

Dijaki 2VE

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki