18. maja se v šolske klopi vračajo nekateri študenti

Spoštovani študenti,

od ponedeljka 18. 5. 2020 bo šola odprla vrata tudi za vas študente, izvedle se bodo nekatere vaje, določeni izpiti,... Z namenom, da v čim večji možni meri poskrbimo za svoje zdravje in zdravje drugih ter preprečimo širjenje virusa SARS-CoV-2, vas prosimo, da skrbno upoštevate ta navodila. Natančno si jih preberite in dosledno upoštevajte!

Sporočite nam tudi, če se zaradi zdravstvenih omejitev obveznosti ne morete udeležiti (opredelitev zdravstvenih omejitev si tudi preberite v Sklepu 1 in Sklepu 2).

Ob ponovnem vstopu v šolo morate študenti prinesti podpisano izjavo: Izjava študenta/ke pred vstopom v šolo ob sproščanju ukrepov za zajezitev širjenja COVID-19.

O tem, katere vaje, izpiti in PRI se bodo izvedli na šoli, boste obveščeni s strani izvajalcev predmetov ali referata za študentske zadeve. Informacija o poteku izpitov bo objavljena tudi pri posameznem izpitu na spletni strani E-prijave.  

Razen dijakov, študentov, odraslih udeležencev in strokovnih delavcev šole v objekt šole ne vstopa nihče drug, razen vnaprej najavljena oseba obvezno v spremstvu predstavnika šole in z obrazno masko. Zbiranje v skupinah ni dovoljeno na celotnem šolskem prostoru, prav tako ne na šolskem dvorišču.

Ta teden pa so vrata odprli že naša trgovina KRUHarije in CUKRnije, čajnica Primula, Šolska veterinarska ambulanta BIC Ljubljana ter terasi Restavracije in Kavarne KULT316.

PREVERITE PRILAGOJENE DELOVNE ČASE.

Lepo vas pozdravljamo in vam želimo vse dobro!

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki