BIC Ljubljana je finalist tekmovanja Netko 2020

Znani so finalisti tekmovanja Netko 2020!

Gospodarska zbornica Slovenije in Register.si nagrajujeta najboljše spletne projekte podjetij, ustanov, uradov in posameznikov, ki domujejo in si dovolijo odpreti vrata v digitalen svet na domeni .si. Nagrada Netko je pravzaprav odličje današnjim digitalcem, ki delajo, živijo in ustvarjajo »online«.

V kategoriji Naj spletna stran izobraževalnih in znanstvenih organizacij smo se na BIC Ljubljana med najboljše tri finaliste uvrstili z našo novo spletno stranjo www.bic-lj.si in spletnim mestom kulinaricna-dozivetja.si. 

v kategoriji Naj spletna stran javne ali nevladne organizacije pa smo se na BIC Ljubljana uvrstili med finaliste z spletnim mestom kulinaricna-dozivetja.si.

Letos je strokovna žirija projekte ocenjevala na treh področjih: uporabniški izkušnji in grafični izvedbi, tehnični dovršenosti ter vsebinski zasnovi.

Nagrade se bodo glede na ocene žirantov podelile v sedmih od devetih razpisanih kategorij, saj sta dve kategoriji odpadli zaradi premajhnega števila prijav. Podeljeni pa bosta še dve posebni nagradi žirije: za najboljši spletni projekt 2020 in najboljšega izvajalca 2020.

Podelitev bo potekala na Facebook premieri, ki bo v četrtek 9. 7. 2020. 

 

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki