10. 6. 2021

Razpored ustnih izpitov na spomladanskem roku poklicne mature po dnevih se nahaja na spodnji povezavi.

Na Tednu restavracij bo od 18. do 27. junija sodelovalo 99 vrhunskih slovenskih gostiln in restavracij iz vse Slovenije, med njimi tudi naša restavracija KULT316.

Začelo se je sprejemanje rezervacij za najbolj okusni pomladni teden.

Dijake prijavljene v programe Živilske šole BIC Ljubljana vabimo k vpisu ob navedenih terminih.

Dijaki zaključnih letnikov, ki ste v tem roku opravljali in opravili popravne, dopolnilne in/ali predmetne izpite, lahko dvignete spričevala v tajništvu Živilske šole od četrtka, 3. 6. 2021, od 12.00 dalje.

Vabimo vas, da se nam v četrtek, 10. junija, ob 13. uri, pridružite na zaključni spletni konferenci, kjer bomo spregovorili o pomenu, izzivih in potencialih mentorstva tako z gospodarskega kot z izobraževalnega vidika

Od petka, 28. 5. do torka, 1. 6. 2021, bodo na Živilski šoli potekali popravni in dopolnilni izpiti za zaključne letnike (SPI in NPI programa).

V torek, 25. 5. in sredo, 26. 5. 2021, bodo na Živilski šoli potekali popravni in dopolnilni izpiti (za SSI in PTI) ter predmetni izpiti za zaključne letnike.

V naslednjem tednu bodo potekali izpiti za mesec maj.

Naslednji teden, torej 17. 5. 2021, se v šolo vračajo vsi dijaki. Pouk bo potekal po modelu B.

Od ponedeljka, 10. 5. 2021, bo pouk (po trenutnih navodilih) še vedno potekal po modelu C. To pomeni, da so dijaki zaključnih letnikov in dijaki nižjega poklicnega izobraževanja ves čas v šoli, ostali dijaki pa izmenično en teden od doma in en teden v šoli.

V ponedeljek, 3. 5. 2021, bo pouk še vedno potekal po modelu C. To pomeni, da so dijaki zaključnih letnikov in dijaki nižjega poklicnega izobraževanja ves čas v šoli, ostali dijaki pa izmenično en teden od doma in en teden v šoli.

V naslednjem tednu bodo potekali izpiti za udeležence izobraževanja odraslih za mesec april.

V ponedeljek, 12. 4. 2021, se šolska vrata ponovno odpirajo, in sicer po prilagojenem modelu C. To pomeni, da so dijaki zaključnih letnikov in dijaki nižjega poklicnega izobraževanja ves čas v šoli, ostali dijaki pa izmenično en teden od doma in en teden v šoli.

Pomlad nam ponuja obilo svežih zelenih poganjkov, zato vam priporočamo kulinarični paket Dan spomladanskih jedi v Kult316.

Obveščamo vas, da je Vlada RS dne 28. 3. 2021 zaradi zajezitve in obvladovanja nalezljive bolezni Covid-19 sprejela nov Odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter v univerzah in visokošolskih zavodih, kar pomeni, da bo pouk za vse dijake med 1. in 11. aprilom 2021 potekal na daljavo, in sicer po ustaljenem načinu (videokonference po urniku preko Zoom-a).

Vsi oddelki nižjega poklicnega izobraževanja in vsi oddelki zaključnih letnikov se še naprej stalno izobražujete v šoli.

Spoštovani starši.
Vabimo vas na starševske sestanke in govorilne ure z razredniki, ki bodo v sredo, 24. 3. 2021, preko spletne aplikacije Zoom (razredniki vam bodo poslali povezave).

Sum Doler

DARILNI BON

Iščete darilo za vaše najbližje?

Podarite BON za eno od naših kulinarilnih delavnic!

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki