Podelitev diplom diplomantom  živilstva in prehrane BIC Ljubljana

Na trg dela pošiljamo 67 novih Organizatoric/jev poslovanja v gostinstvu in turizmu ter Inženirk/jev živilstva in prehrane

V torek, 31. 5. in v četrtek, 2. 6. 2022, smo zopet v živo in prvič v prostorih našega Centra kulinarike in turizma KULT316 priredili že trinajsto podelitev diplom 67 diplomantkam/om BIC Ljubljana, Višje strokovne šole, ter 7 nagrad in priznanj študentkam/om in diplomantkam/om za njihove posebne študijske dosežke v preteklem letu.

Diplome, priznanja in nagrade sta podelili direktorica BIC Ljubljana mag. Jasna Kržin Stepišnik in ravnateljica VSŠ mag. Tjaša Vidrih. Na podelitvi diplom in nagrad so vse zbrane v okviru obeh dogodkov nagovorili še predstavnica MIZŠ mag. Katja Dovžak, direktorica GZS-ZKŽP dr. Tatjana Zagorc, direktor TGZS g. Fedja Pobegajlo in direktor CPI mag. Janez Damjan.

Obe podelitvi diplom sta bili izvedeni kot študentska projekta v okviru modulov Projekti v turizmu in Projekti v gostinstvu pod mentorstvom dr. Lee Kužnik, ge. Neli Selan, g. Boštjana Humskega in g. Andreja Molka. Za glasbene užitke je skrbel Duo Aritmija. Vsem diplomantom in nagrajencem iskreno čestitamo!

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki