Stegno divjega prašiča v naanu z nacho omako, pad choy in karamelizirana šalotka. BIC Ljubljana in Jakob Pintar na Gourmet Cup Ljubljana na Krvavcu

Z chefom Jakobom Pintarjem smo se predstavili na Gourmet Cup Ljubljana na Krvavcu

Na BIC Ljubljana smo na Gourmet Cup Ljubljana na Krvavcu v sodelovanju z chefom Jakobom Pintarjem iz restavracije Tabar in našima študentoma gostinstva in turizma, Stelo Zarnik in Timom Cetinom ter mentorjema Neli Selan in Andrejem Molkom pripravili stegno divjega prašiča v naanu z nacho omako, pad choy in karamelizirano šalotko. Hvala Jakobu Pintarju za sodelovanje!

Gourmet Cup Ljubljana, že tradicionalno smučarsko-kulinarično druženje, se je na belih strminah priljubljenega smučišča Krvavec odvijalo v ponedeljek, 13. marca 2023, in je na enem mestu zbralo znane obraze slovenske gostinske scene. Med njimi vrhunske kuharske mojstre, mlade talente, slovenske vinarje in lokalne dobavitelje ter razvajal vse ljubitelje kulinarike po srcu in duši.

Za pravo gurmansko razvajanje so na Gourmet na snegu poskrbeli vrhunski slovenski kuharski mojstri. Tokrat v nekoliko drugačni vlogi - kot mentorji v pomoč bodočim kuharskim talentom, ki se kalijo v slovenskih šolah in bodo skupaj ustvarili prvinske kulinarične kreacije.

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki