Praktično izobraževanje študent BIC Ljubljana na Islandiji

Študentki BIC Ljubljana na praktičnem izobraževanju na Islandiji

Študentki Maja in Eva z BIC Ljubljana, Višje strokovne šole programa gostinstvo in turizem sta že dva meseca na praktičnem izobraževanju na Islandiji, ki poteka preko programa Erasmus plus.

Praktično se izobražujeta v vrhunskem Hotelu Húsafell, od koder se gostje podajajo na različne gorniške ture na ledenike, uživajo v posebnih bazenih z geotermalno vodo v naravnem kanjonu ter v zimskem času opazujejo auroro borealis. Hotel slovi tudi po izvrstnih gastronomskih doživetjih. Maja in Eva se izobražujeta na vseh področjih delovanja hotela. Delo opravljata osem ur dnevno, hotel pa jima zagotavlja bivanje z lastno sobo, kuhinjo in geotermalnim bazenom. Vsi zaposleni in študentje na praktičnem izobraževanju imajo na voljo tudi avto, da se v času prostih dni ali dopusta podajo na kakšen izlet. Prav tako se Maja in Eva udeležujeta brezplačnih tur, ki jih pripravljajo za goste hotela.

Obe študentki sta zelo zadovoljni z načinom dela v hotelu, pridobivanjem novega znanja in izkušenj. Tudi njun delodajalec je zelo zadovoljen z njima. Na praktičnem izobraževanju bosta z veseljem ostali pol leta, kot je na Islandiji utečena praksa.

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki