Naši (bodoči) diplomanti v Slovenskem etnografskem muzeju

Da je zagovor diplomskega dela lahko drugačen, bosta dokazala naša bodoča diplomanta Žan Prezelj in Stefan Petkućeski, ki bosta skupno diplomsko delo »Peneče poti Podravja in Posavja« zagovarjala kar v muzeju … in to v Slovenskem etnografskem muzeju, ki se nahaja na Metelkovi ulici 2 v Ljubljani. (etnomuz@etno-muzej.si)

Diplomsko delo se nanaša na skupni projekt BIC Ljubljana in Slovenskega etnografskega muzeja (SEM). SEM je namreč, tako kot tudi BIC Ljubljana, vključen v promocijo naziva Slovenija - Evropska gastronomska regija 2021 in je za leto 2021 zasnoval cikel manjših lastnih razstav in razstavo o slovenskih peninah, pri katerih je sodeloval BIC Ljubljana.

Na BIC Ljubljana smo pripravili razstavo Slovenske penine, ki je bila postavljena  v razstavni hiši SEM od 20. januarja 2021 do 14. februarja 2021.

Diplomsko delo je nastalo pod mentorstvom predavateljice dr. sc. Gordane Vulić in Katje Orehek Hati.

Zagovor diplomskega dela bo 13. 9. 2021 od 10.00  do 11.30 ure. Če se želite udeležiti javnega zagovora, se prosimo prijavite v referatu šole (vss@bic-lj.si), saj je število obiskovalcev omejeno.

Vabljeni!

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki