Karierni center BIC Ljubljana: študentom smo predstavili najnovejše razmere na trgu dela in načine iskanja zaposlitve

Karierni center BIC Ljubjana: študentom smo predstavili najnovejše razmere na trgu dela in načine iskanja zaposlitve

Študenti programa živilstvo in prehrana na BIC Ljubljana, Višji strokovni šoli so v aprilu 2024 prisluhnili strokovnjakom iz zaposlitvene agencije Adecco, s katero sodelujemo že vrsto let.

Predstavili so nam najnovejše razmere na trgu dela in načine iskanja zaposlitve. Poudarili so pomen dobrega življenjepisa in ustrezne priprave na zaposlitveni razgovor. Znanja bodo prišla študentom še kako prav, saj se v kratkem pripravljajo na odhod v podjetja, kjer bodo opravljali svoje praktično izobraževanje.

KARIERNI CENTER NA BIC LJUBLJANA

Predavanje smo organizirali v sklopu Kariernega centra BIC Ljubljana, ki je namenjen vsem dijakom, študentom in odraslim udeležencem izobraževanja na Biotehniškem izobraževalnem centru v Ljubljani. Ponujamo jim informacije o aktualnih razpisih prostih delovnih mest pri delodajalcih s katerimi šola sodeluje, dogodke in dodatna izobraževanja v zvezi z iskanjem zaposlitve, delavnice o pisanju motivacijskih pisem, življenjepisa, priprave na zaposlitveni razgovor, testiranja za identifikacijo svojih interesov in še več.