TRGOVINA KRUHARIJE IN CUKRNIJE

Trgovina KRUHarije in CUKRnije

TRGOVINA KRUHARIJE IN CUKRNIJE

Trgovina KRUHarije in CUKRnije

»V novo jutro s svežim kruhom
in za dušo cukrnij.
Vse domače, ročno delo 
naših mojstrov čarovnij.
Ščep modrosti naših babic 
delo mladih pridnih rok.
Vam vsak dan v naši hiši
nekaj dajo za pod zob.«

KRUHarije in CURKnije

Šolska trgovina KRUHarije in CUKRnije se nahaja v paviljonu pred šolsko stavbo BIC Ljubljana na Ižanski cesti 10, 1000 Ljubljana. Za vas pripravljamo dnevno sveže pekovske in slaščičarske izdelke, ki nastajajo v šolski pekarni in slaščičarni. V njej dijaki naših programov pek in slaščičar predstavljajo svoje izdelke.

Ponujamo posebne šolske izdelke, ki jih skupaj z mentorji razvijajo dijaki in študenti BIC Ljubljana. Predstavljamo se denimo z Emono pogačo in Emono kocko, ki smo ju razvili posebej ob obletnici Emone, ponujali pa bomo še priljubljene male slane preste, soržični kruh, ovsene piškote, kremno rezino, skutino pito s sadjem, BIC francosko štruco, ajdov kruh z orehi, mešani kruh z bučnimi semeni, kmečki kruh, kruh iz bele koruzne moke, čokoladne in sadne torte, testenine in še veliko več.

Trgovina BIC Ljubljana ponuja domače in ročno izdelane izdelke po tradicionalnih receptih in pridihom sodobnosti. Izdelkom edinstvenost prinaša tudi trud dijakov BIC Ljubljana in znanje iz tujine, saj se dijaki in njihovi mentorji v okviru mobilnosti in prakse izobražujejo tudi v tujini.

Kako do nas?

Trgovina KRUHarije in CUKRnije se nahaja v paviljonu pred  šolsko stavbo BIC Ljubljana na Ižanski cesti 10 v Ljubljani. Odprta je od ponedeljka, do petka med 6. 30 in 17. uro. Za vas in vaše  sladke želje bosta poskrbela Andreja Klun in Urh Maček.

NOVO: PREVZEM KOSIL

Od 19. 10 dalje je v trgovini KRUHarije in CUKRnije od 10. do 14. ure možen prevzem kosil za domov. 

PREVERITE TEDENSKI JEDILNIK
Želite naročiti torte, potice, piškote in ostale slaščice?

Za naročila, prosimo, pokličite vsaj tri delovne dni pred prevzemom naših dobrot na telefonsko številko: 01/2807 607 ali e-naslov: kruharijeincukrnije@bic-lj.si.

Cenik

#bicljubljana

    Ostanite v stiku,
    prijavite se na našo listo

    BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

    Pravno obvestilo Piškotki