TRGOVINA KRUHARIJE IN CUKRNIJE

Trgovina KRUHarije in CUKRnije

TRGOVINA KRUHARIJE IN CUKRNIJE

Trgovina KRUHarije in CUKRnije

»V novo jutro s svežim kruhom
in za dušo cukrnij.
Vse domače, ročno delo 
naših mojstrov čarovnij.
Ščep modrosti naših babic 
delo mladih pridnih rok.
Vam vsak dan v naši hiši
nekaj dajo za pod zob.«

KRUHarije in CUKRnije

Šolska trgovina KRUHarije in CUKRnije se nahaja v paviljonu pred šolsko stavbo BIC Ljubljana na Ižanski cesti 10, 1000 Ljubljana. Za vas pripravljamo dnevno sveže pekovske in slaščičarske izdelke, ki nastajajo v šolski pekarni in slaščičarni. V njej dijaki naših programov pek in slaščičar predstavljajo svoje izdelke.

Ponujamo posebne šolske izdelke, ki jih skupaj z mentorji razvijajo dijaki in študenti BIC Ljubljana. Predstavljamo se denimo z Emono pogačo in Emono kocko, ki smo ju razvili posebej ob obletnici Emone, ponujali pa bomo še priljubljene male slane preste, soržični kruh, ovsene piškote, kremno rezino, skutino pito s sadjem, BIC francosko štruco, ajdov kruh z orehi, mešani kruh z bučnimi semeni, kmečki kruh, kruh iz bele koruzne moke, čokoladne in sadne torte, testenine in še veliko več.

Trgovina BIC Ljubljana ponuja domače in ročno izdelane izdelke po tradicionalnih receptih in pridihom sodobnosti. Izdelkom edinstvenost prinaša tudi trud dijakov BIC Ljubljana in znanje iz tujine, saj se dijaki in njihovi mentorji v okviru mobilnosti in prakse izobražujejo tudi v tujini.

Kako do nas?

Trgovina KRUHarije in CUKRnije se nahaja v paviljonu pred  šolsko stavbo BIC Ljubljana na Ižanski cesti 10 v Ljubljani. Odprta je od ponedeljka, do petka med 6.30. in 17. uro.  V njej je od 10. do 14. ure možen prevzem malic za domov. Za vas in vaše sladke želje bodo poskrbeli Alenka Obolnar, Urh Maček in Tadeja Fabjan.

Želite naročiti torte, potice, piškote in ostale slaščice?

Za naročila, prosimo, pokličite vsaj tri delovne dni pred prevzemom naših dobrot na telefonsko številko: 01/2807 607 ali e-naslov: kruharijeincukrnije@bic-lj.si.

CENIK IZDELKOV
 

Prejeli smo zlato priznanje Prekmurska gibanica 2021

Društvo za promocijo in zaščito prekmurskih dobrot je že 11 leto zaporedoma priredilo Festival prekmurske šunke in prekmurske gibanice 2021. Ker smo na BIC Ljubljana eni izmed 37 certificiranih proizvajalcev prekmurske gibanice v Sloveniji, smo se dogodka z veseljem udeležili. Pri senzoričnem ocenjevanju prekmurske gibanice smo od 42 možnih točk dosegli 38,67 točk in s tem prejeli zlato priznanje. Glede na to, da smo se ocenjevanja udeležili šele drugič in so kriteriji izjemno strogi, zlato priznanje še toliko bolj cenimo.

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki