BIC Ljubljana v gibanju: pridružite se akciji zbiranja kilometrov za zdravo življenje

Na BIC Ljubljana smo se tudi v šolskem letu 2022/2023 vključili v zdravju prijazno akcijo nabiranja kilometrov. Skupaj z dijaki, študenti, starši, udeleženci izobraževanja odraslih, zaposlenimi in prijatelji BIC Ljubljana smo se spomladi v okviru Zdrave šole in certifikata Zdravju prijazna organizacija odločili, da se spomladi skupaj z naravo prebudimo ter zabeležimo tekaške, pohodniške in kolesarske kilometre.

Letos praznujemo tudi posebno obletnico, saj že 30 let sodelujemo v projektu Zdrava šola. Zato je naš cilj doseči 3000 kilometrov in vabimo vse, da se nam pridružite in skupaj dosežemo ta izziv!

Akcija zbiranja kilometrov na BIC Ljubljana poteka od 1. aprila 2023 do 30. junija 2023. Do 25. maja 2023 smo uspešno prekolesarili že 1167, pretekli 499 in prehodili 1066 kilometrov ter jih skupaj dosegli kar 2732! Najbolj aktivni so naši zaposleni, v akcijo pa se z veseljem vključujejo tudi starši, dijaki in naši podporniki. Hvala vsem! Ti rezultati so neverjeten začetek, a vemo, da se lahko še bolj potrudimo in tudi presežemo naš cilj 3000 kilometrov.

Pridružite se nam tudi vi in prispevajte k ohranjanju zdravega načina življenja ter spodbujanju gibanja in aktivnosti med vsemi generacijami. Ne odlašajte, vsak kilometer šteje – svoje kilometre vpišite v naš obrazec.

Skupaj zmoremo več, skupaj dosežemo več!

Zdrava šola BIC Ljubljana