Tekmovanje Veticus 2024, BIC ljubljana, Gimnazija in veterinarska šola

2 zlati, 7 srebrnih in 8 bronastih priznanj za BIC Ljubljana na tekmovanju veterinarskih tehnikov in tehnic!

28. 3. 2024 je potekalo tretje, sedaj že tradicionalno državno tekmovanje Veticus, tekmovanje dijakinj in dijakov v programu veterinarski tehnik/ca. Za sproščeno in zabavno vzdušje so letos odlično poskrbeli tokratni gostitelji tekmovanja Šolski center Šentjur. Poleg merjenja v znanju iz področja kirurgije so se udeleženci po zaključku lahko sprostili ob odlični pogostitvi in druženju.

Veselje je bilo še toliko večje, ko smo razglasili zmagovalce. Na prvem mestu je blestela dijakinja iz ŠS Šentjur, Tjaša Colnerič, medtem je fantastično drugo mesto osvojila Kristina Bučar iz BIC Ljubljana. Še eno zlato priznanje je osvojila prav tako dijakinja BIC Ljubljana, Veronika Furlan. Čestitke vsem tekmovalcem, ki so pokazali izjemno znanje in spretnosti.

Posebna zahvala gre tudi organizatorjem in sponzorjem, ki so poskrbeli za privlačne nagrade. Brez njihove podpore ta dogodek ne bi bil mogoč.

Z. nestrpnostjo pa že pričakujemo naslednje leto, ko se bo Veticus vrnil na BIC Ljubljana. Obeta se nam tudi nekaj novosti, zato vas vabimo, da nas še naprej spremljate.

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki