Prinesi svojo skodelico, embalažo ali vrečko. Na BIC Ljubljana skupaj gradimo družbeno odgovornost

Prinesi svojo skodelico, embalažo ali vrečko. Gradimo skupaj našo družbeno odgovornost.

V sklopu certifikata Družbeno odgovoren delodajalec, smo na BIC Ljubljana pripravili letak, ki ga boste opazili v naših kuhinjah, kavarni in restavraciji KULT316 ter trgovini KRUHarije&CUKRnije. Z njim vas želimo povabiti, da prinesete svojo skodelico, ko kupite kavo ali čaj, svojo embalažo, ko želite kosilo ali sladice za domov ter svojo vrečko za kruh in druge naše izdelke. Majhni koraki vsakega posameznika so pomembni, vsi lahko pripomoremo k čistejšemu okolju in skrbimo, da smo družbeno odgovorni.

Certifikat Družbeno odgovoren delodajalec je nov certifikat, ki temelji na načelih in bistvenih vsebinah standarda za družbeno odgovornost ISO 26000. Njegov namen in cilj je izboljšanje družbeno odgovornega upravljanja v organizacijah in podjetjih v Sloveniji v odnosu do zaposlenih.

S pridobitvijo certifikata smo sprejeli splošne in temeljne ukrepe ter se zavezali, da bomo v prihodnje še bolj skrbeli za naš trajnostni razvoj na področju medgeneracijskega sodelovanja, usklajevanja zasebnega in poklicnega življenja, organizacijskega upravljanja ter varstva in zdravja pri delu in se tako zavezali k še boljšemu družbeno odgovornemu upravljanju v odnosu do vseh naših zaposlenih, družbe in okolja.