Podeljene diplome 85 novim diplomantkam in diplomantom Živilstva in prehrane ter Gostinstva in turizma

Podeljene diplome 85 novim diplomantkam in diplomantom Živilstva in prehrane ter Gostinstva in turizma

V torek, 20. maja, in v četrtek, 22. maja 2025, so bile v okviru 16. podelitve diplom na BIC Ljubljana, Višji strokovni šoli, podeljene diplome kar 85 novim diplomantkam in diplomantom gostinstva in turizma ter živilstva in prehrane. Slovesni podelitvi sta potekali v našem Centru kulinarike in turizma KULT316. Poleg diplom je bilo podeljenih tudi šest nagrad in priznanj študentkam in študentom ter diplomantkam in diplomantom za njihove posebne študijske in obštudijske dosežke.

Na torkovi in četrtkovi podelitvi diplom so vse zbrane nagovorile mag. Branka Hrast Debeljak, generalna direktorica Direktorata za srednje in višje šolstvo ter izobraževanje odraslih na MVI, mag. Katja Dovžak z MVI, direktorica BIC Ljubljana mag. Jasna Kržin Stepišnik ter ravnateljica VSŠ mag. Tjaša Vidrih. 

Diplomantke in diplomante je posebej nagovorila tudi predstavnica letošnje generacije diplomantk in diplomantov Marijana Jurišić, ki je bila tudi prejemnica nagrade za najboljšo diplomantko živilstva in prehrane. Med drugim je v svojem nagovoru izpostavila: »Uspelo nam je! Danes smo diplomantke in diplomanti. Ne le po nazivu, ampak po znanju, izkušnjah in – kar je najpomembnejše – po pogumu, da smo vztrajali. In zdaj, diplomanti? Zdaj pa naprej. Dragi diplomanti – naj diploma ne bo cilj, ampak odskočna deska. Ostanite radovedni, delajte s srcem in ne pozabite – včasih je treba tudi malo zadihati, se nasmejati in si reči: "Hej, pa saj gre!«

Obe podelitvi diplom sta bili odlično izvedeni kot študentska projekta v okviru modulov Projekti v turizmu in Projekti v gostinstvu pod mentorstvom ga. Neli Selan, dr. Lee Kužnik, g. Boštjana Humskega in g. Andreja Molka.

Vsem diplomantom in nagrajencem iskreno čestitamo. 

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki