Vokalna skupina GlasBICa

Koncert Utrinki iz ženske duše: vokalna skupina GlasBICa

Vokalna skupina zaposlenih na BIC Ljubljana, GlasBICa pod vodstvom Mojce Jevnikar - Zajc je v sredo, 15. 6. 2022, v prostorih BIC Ljubljana, izvedla svoj drugi samostojni koncert z naslovom Utrinki iz ženske duše. Pevke so pripravile malo drugačen dogodek, kot smo ga vajeni. Izvedle so priredbe slovenskih ljudskih pesmi in jih prepletle s poezijo slovenskih pesnic, pri čemer so sodelovale vse nastopajoče. Njihov trud so poslušalci nagradili z navdušenim aplavzom.

Oglejte si koncertni list
BIC LJUBLJANA POJE

Vokalno skupino GlasBICa sestavljajo pevke iz vseh enot zavoda BIC Ljubljana. Združuje jih ljubezen do petja in druženja. Vse to z veseljem delijo tudi z drugimi zaposlenimi na raznih internih srečanjih ali prireditvah znotraj zavoda.    

Mojca Jevnikar - Zajc (zborovodja in pevka) Sopran 1: Adela Anzeljc, Milena Glavan Sopran 2: Kostandina Opašinova Milošević, Kristina Zakrajšek Alt 1: Kata Budimir Krišto, Nada Udovč Kneževič Alt 2: Pavli Korošec, Cecilija Krečič, Mihaela Terkov.

Možnost za skupno prepevanje se jim je ponudila s prihodom Mojce Jevnikar Zajc na BIC Ljubljana. Svoje dolgoletne izkušnje z vodenjem različnih zborovskih zasedb uspešno prenaša tudi na vodenje naše vokalne skupine.

Preberite več o vokalni skupini GlasBICa