nekateri dijaki prvega letnika BIC Ljubljana, Živilske in naravovarstvene šole, obisk Tinite Max Valič iz Unikredit Bank 2024

Moje podjetje: Zakaj je odgovor na vprašanje "Zakaj?" v komunikaciji s strankami pomemben?

Na to vprašanje so odgovarjali nekateri dijaki prvega letnika BIC Ljubljana, Živilske in naravovarstvene šole, pod vodstvom gospe Tinite Max Valič iz Unicredit Bank, ki smo jo v goste povabili v okviru dijaškega projekta Moje podjetje, da z novimi znanji s področja podjetništva oplemeniti naše dijake, ki sodeljejo v projektu. Tokrat so dijakinje in dijaki nadgradili znanje o tem, kako izboljšati prodajo svojih izdelkov in storitev, ki so jih ustvarili v sklopu projekta Moje podjetje. Spoznali so, da vprašanje Zakaj ni tako preprosto. Prav tako ni možno podati le enega odgovora. Še težje je ustvariti besedno zvezo, ki bo prepričala stranke v nakup dijaških izdelkov. 16 .4. 2024 se bodo dijaki v Supernovi Ljubljana Rudnik preizkusili na regionalnem tekmovanju programa Moje podjetje. Držimo pesti!

Moje podjetje je učni program za srednješolce, kjer dijaki preko šolskega leta izkusijo vse faze vodenja podjetja, od ustanovitve do likvidacije. Tekom leta dijaki dodobra spoznajo sami sebe in ugotovijo kako pomembno je sodelovanje v skupini za dosego skupnih ciljev. Program organizira Zavod za spodbujanje podjetnosti mladih Junior Achivement Slovenija.

 

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki