Erika Čepin, Kletka skrivnosti, mladinski fantazijski roman

Naša dijakinja Erika Čepin je izdala mladinski fantazijski roman Kletka skrivnosti

Erika Čepin, dijakinja 4. letnika programa veterinarski tehnik/ca na BIC Ljubljana, Gimnaziji in veterinarski šoli je izdala svoj prvenec, mladinski fantazijski roman z naslovom Kletka skrivnosti. Gre za napet mladinski fantazijski roman za najstnike. Zgodba je polna razburljivih zapletov in edinstvenih karakterjev. 

Vabimo vas k ogledu promocijskega filma.

Roman lahko kupite pri založbi Primus

O AVTORICI

Erika Čepin (2004) je velika ljubiteljica živali in si želi postati veterinarka. Že od nekdaj rada bere, riše in slika portrete in živali. V prostem času se preizkuša v pisanju fantazijskih zgodb. Kletka skrivnosti je njen prvi roman, ki je nastajal štiri leta.

IZSEKI IZ ROMAMA

Mae Hatomi se življenje popolnoma obrne na glavo, ko odkrije očetovo skrivnost. Naslednji dan jo oče nepričakovano pričaka doma in ji pove, da bo odslej delala v njegovi službi. Nima druge izbire, kot da ga uboga, hkrati pa to izrabi kot odlično priložnost, da pride stvarem do dna.

Toda delo pri očetu ni takšno, kot si je predstavljala, in kmalu se začne bitka za preživetje.

Nekje na drugem koncu dimenzije kraljestvu vlada tiranski kralj in Duzae je ena izmed njegovih šestih bojevnikov.

Zanj izpolnjuje izprijene naloge in se ne zaveda, da jo kralj zaradi njene magije in lepote le izkorišča. Obljubi ji, da bo postala njegova kraljica, v zameno za to pa mora le izpolniti njegove načrte. Duzae se odloči izpolniti kraljev ukaz, vendar se stvari ne odvijajo tako, kot si želi.

 

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki