6. mednarodna strokovna konference Trendi in izzivi na BIC Ljubljana

Znan je program 6. mednarodne strokovne konference Trendi in izzivi. Rok za prijavo je do 26. 10. 2022

27. in 28. oktobra 2022 bo na BIC Ljubljana (Ižanska cesta 10, Ljubljana, Slovenija) potekala že 6.mednarodna strokovna konferenca Trendi in izzivi v živilstvu, prehrani, gostinstvu, turizmu, izobraževanju in usposabljanju, na kateri bomo na BIC Ljubljana med drugimi gostili tudi goste iz Nizozemske in Vietnama.

V vseh sekcijah nam bodo strokovnjaki v dveh dneh predstavili več kot 100 referatov. 

IZJEMNI PLENARNI PREDAVATELJI

Plenarni predavatelj Guus van Beek iz Nizozemske organizacije  All About Quality Consultancy nam bo predstavil novosti na temo kakovosti v poklicnem in strokovnem izobraževanju ter usposabljanju, dr. Uroš Novak iz Kemijskega inštituta v Ljubljani bo govoril o novih konceptih aktivne embalaže za živila iz naravnih biopolimerov, Martin Rojnik, ustanovitelj in direktor Grashke bo predstavil kako oblikujemo odgovorno prehransko kulturo, Ana in Boštjan Klun iz Klun studia pa bosta pojasnila, zakaj je podoba skrivna sestavina vsakega jedilnika. Prof. Dr. Nguyen Tuan Anh, podpredsednik Univerze Nguyen Tat Thanh in direktor Inštituta za mednarodno izobraževanje nam bo predstavil vietnamski pogled na kompetence, ki so potrebne pri zaposlenih, da se soočijo z motnjami, ki jih prinaša industrija 4.0., predstavili pa se bodo tudi centri Centri odličnosti na Hrvaškem in primer dobre prakse: ReCeZa.

INTERAKTIVNE DELAVNICE

Pripravljamo tudi izobraževalne interaktivne delavnice na temo kave, koktajlov, izdelkov z drožmi, peke v krušni peči in štrukljev - zagorske najbolj prepoznane jedi. Predstavili bomo naš novi izdelek pravični kifeljček, k predstavitvi pa smo povabili še razstavljalce iz različnih koncev Slovenije, ki bodo v dveh dneh predstavili tudi svoje zanimive projekte, zgodbe o hrani …

Udeleženci se lahko na konferenco prijavijo do srede, 26. 10. 2022 do 12. ure. 

PREVERI PROGRAM IN SE PRIJAVI

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki