GlasBICa

GlasBICa

Vokalno skupino GlasBICa sestavljamo pevke iz vseh enot zavoda BIC Ljubljana. Združuje nas ljubezen do petja in druženja. Vse to z veseljem delimo tudi z drugimi zaposlenimi na raznih internih srečanjih ali prireditvah znotraj zavoda.    

Mojca Jevnikar - Zajc (zborovodja in pevka) Sopran 1: Adela Anzeljc, Milena Glavan Sopran 2: Irena Marolt, Kostandina Opašinova Milošević, Kristina Zakrajšek Alt 1: Kata Budimir Krišto, Nada Udovč Kneževič, Evgenija Simončič Alt 2: Pavli Korošec, Cecilija Krečič, Mihaela Terkov.

Možnost za skupno prepevanje se nam je ponudila s prihodom Mojce Jevnikar Zajc na BIC Ljubljana. Svoje dolgoletne izkušnje z vodenjem različnih zborovskih zasedb uspešno prenaša tudi na vodenje naše vokalne skupine.

Vokalna skupina GlasBICa

Koncert: Utrinki iz ženske duše

Vokalna skupina zaposlenih na BIC Ljubljana, GlasBICa pod vodstvom Mojce Jevnikar - Zajc je v sredo, 15. 6. 2022, v prostorih BIC Ljubljana, izvedla svoj drugi samostojni koncert z naslovom Utrinki iz ženske duše. Pevke so pripravile malo drugačen dogodek, kot smo ga vajeni. Izvedle so priredbe slovenskih ljudskih pesmi in jih prepletle s poezijo slovenskih pesnic, pri čemer so sodelovale vse nastopajoče. Njihov trud so poslušalci nagradili z navdušenim aplavzom. OGLEJTE SI KONCERTNI LIST

Posnetek koncerta si lahko ogledate na povezavi.

Nastop ob otvoritvi 5. mednarodne strokovne konference "Trendi in izzivi"

23. oktobra 2019 je vokalna skupina GlasBICa otvorila 5. mednarodno strokovno konferenco Trendi in izzivi s pesmijo Da bi biva liépa ura (narodna iz Roža, priredba Emil Adamič).

Nastop na novoletnem srečanju zaposlenih 2018

četrtek, 20. decembra 2018 smo se zaposleni srečali na tradicionalnem novoletnem srečanju. Kot že nekaj let smo se tudi letos družili v Cankarjevem domu, prisluhnili smo glasbeni zasedbi Akordika in naši vokalni skupini GlasBICa, ki je tokrat s skladbo Drevo zeleno, jelka ti (Nemška ljudska Tannenbaum / slov. besedilo Adela Anzeljc) odprla naše skupno druženje. Sledila je še skladba Silvestrski poljub  (besedilo Dušan Velkavrh, glasba Jože Privšek / zbor. prir. Mojca Jevnikar - Zajc).

Nastop vokalne skupine GasBICa na novoletni zabavi Educella in Biobanke

Nastop  vokalne skupine GasBICa  na novoletni zabavi  Educella in Biobanke v ponedeljek, 17. 12. 2018 ob 17.00 . 

Program 

1. samostojni koncert

15. marca 2018 se je naša naša vokalna skupina GlasBICa  predstavila tudi širši javnosti z 1. letnim koncertom z naslovom Mnogo poti skozi življenje vodi. Koncert je potekal v avli Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana na Ižanski cesti 10.

Koncertni list

Posnetek koncerta si oglejte na povezavi.

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki