Jošt Gantar, STO, Kmečka pojedina na prostem

Vabimo na brezplačne delavnice s področja razvoja turizma na kmetijah

Vljudno vas vabimo, da se v okviru demonstracijskega projekta »Razvoj turizma na kmetijah« udeležite brezplačnih delavnic s področja razvoja turizma na kmetijah. Če razmišljate, da bi obogatili svojo dejavnost na kmetiji, so te delavnice kot nalašč za vas. Delavnice nudijo praktična znanja, ki jih boste lahko prenesli v delovanje vaše dejavnosti na kmetiji. 

Demonstracijski projekt »Razvoj turizma na kmetijah« vključuje pet usposabljanj:

  • Prijazno okolje za gosta
  • Gastronomija
  • Kvalitetni prehrambni izdelki na turistični kmetiji
  • Načrtovanje pet zvezdničinih doživetij na kmetiji – avtentičnost kot konkurenčna prednost kmetij in priprava kalkulacij cen storitev na turistični kmetiji
  • Inovativni prehrambni izdelki kot izvirna kulinarična ponudb

Usposabljanja se bodo izvajala od februarja do junija 2022 na različnih lokacijah po Sloveniji (Osrednja Slovenija, Gorenjska, Štajerska, Dolenjska, Primorska, Goriška/Notranjska).

Preverite seznam delavnic v februarju in marcu 2022.

Delavnice izvaja Kmetijsko gozdarska zadruga Postojna v sodelovanju z BIC Ljubljana in BC Naklo v okviru javnega naročila: Izvedba demonstracijskih projektov razvoja dopolnilnih dejavnosti, podjetništva, trženja in turizma na kmetijah, financirano s strani Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano v okviru Programa razvoja podeželja, zato so za udeležence brezplačne. Več o projektu.

PREVERITE VSEBINO DELAVNIC
IZPOLNITE PRIJAVNICO

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki