BICova sladka akademija

BICova sladka akademija

Na BIC Ljubljana smo za vas pripravili BICovo sladko akademijo, ki vas bo ponesla skozi pridobivanje in poglabljanje osnovnega znanja slaščičarstva. Pod mentorstvom Andreje Klun in Alenke Kodele se boste naučili, kako pripraviti osnovne vrste testa, razne biskvite, različna polnila za sladice ter še mnogo drugih dobrot. Predvsem pa se bomo skupaj soočili z morebitnimi napakami, ki lahko nastanejo med vašim domačim ustvarjanjem, ter nadlogami, zaradi katerih ste mogoče že obupali nad svojo domačo peko.Tečaj je primeren za vse, ki imate o peki že nekaj znanja in tudi za začetnike, ki bi se radi brezskrbno podali na pot sladkega ustvarjanja.

Kdaj?

17. 1. 2025 / 24. 1. 2025 / 31. 1. 2025 

7. 3. 2025 / 14. 3. 2025/ 28. 3. 2025

Od 16. do 20. ure

Kje?

Slaščičarske delavnice na BIC Ljubljana, Ižanska cesta 10, 1000 Ljubljana

BICkova sladka akademija

BICova sladka akademija

6-dnevna akademija edinstvenih priložnosti

Pod mentorstvom Andreje Klun in Alenke Kodele se boste naučili, kako pripraviti osnovne vrste testa, razne biskvite, različna polnila za sladice ter še mnogo drugih dobrot ... 

365,00 EUR
Alenka Kodele

Za Alenko Kodele mnogi trdijo, da je najboljša slaščičarka v Sloveniji. Je učiteljica slaščičarstva na BIC Ljubljana, avtorica mnogih slaščičarskih knjig in prejemnica vrste priznanj in nagrad s slaščičarskih tekmovanj. Osem let je bila članica slovenske kuharske reprezentance in se dvakrat udeležila kuharske olimpijade, najbolj pa je ponosna na trak kakovosti, najvišje slovensko priznanje za kuharje in slaščičarje, ki ga lahko osvojijo na kulinaričnem tekmovanju Gostinsko turističnega zbora Slovenije. Prejela ga je leta 1996 in ga kasneje oplemenitila še s srebrno, zlato in diamantno značko.

Andreja Klun

Andeja Klun je učiteljica slaščičarstva na BIC Ljubljana in slašičarka v šolski slašičarni BIC Ljubljana ter izvajalka mamljivih slaščičarskih tečajev!  Rada odkriva nove recepte in jih z veseljem deli s tečajniki.

Prijava na

Delavnica

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki