GVŠ

Gimnazija in veterinarska šola

Na BIC Ljubljana, Gimnaziji in veterinarski šoli izvajamo dva programa: program tehniške gimnazije in program veterinarskega tehnika. Šola ima poleg sodobno opremljenih učilnic in laboratorijev tudi šolsko veterinarsko ambulanto, knjižnico, kuhinjo s prostorno jedilnico in športno dvorano.

1
4 leta, V stopnja
Tehniška gimnazija
2
4 leta, V. stopnja
Veterinarski tehnik
Koledar dogodkov

TRGOVINA KRUH&CUKR

Trgovina Kruharije in Cukrnije za obiskovalce ponuja dnevno sveže pekovske in slaščičarske izdelke, ki nastajajo v šolski pekarski in slaščičarski delavnici. Ponujamo posebne šolske izdelke, ki jih skupaj z mentorji razvijajo dijaki in študenti BIC Ljubljana. Sprejemamo tudi naročila za torte, potice, piškote in ostale slaščice.

Ambulanta legvan

ŠOLSKA VETERINARSKA AMBULANTA

Šolska veterinarska ambulanta je prva šolska ambulantna za male živali v Sloveniji. Namenjena je izobraževanju dijakov programa veterinarski tehnik na BIC Ljubljana, Gimnaziji in veterinarski šoli. Ambulanta je odprta tudi za javnost, kar dijakom omogoča kakovosten praktični pouk v realnih razmerah, v katerih bodo v prihodnje tudi delali.

Ljubljanski štukelj v sodobni preobleki iz BIC Ljubljana
Mestna sladica iz leta 1868 v sodobni preobleki

LJUBLJANSKI ŠTRUKELJ

Okusite zgodovino Ljubljane z mestno sladico iz prve izvirne slovenske kuharice iz leta 1868, pripravljene na sodoben, inovativen način izpod prstov izjemnih slaščičark na BIC Ljubljana.

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki