Tjaša Vidrih, članica Skupnosti VSŠ

Čestitamo naši ravnateljici Višje strokovne šole, Tjaši Vidrih za članstvo v upravnem odboru Skupnosti VSŠ

Skupnost Višjih strokovnih šol Slovenije (Skupnost VSŠ) je uspešno izvedla svojo 21. skupščino z volitvami novih članov upravnega odbora, predsednika in podpredsednika.

Posebej čestitamo mag. Tjaši Vidrih, ravnateljici Višje strokovne šole iz Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana, ki je bila imenovana za članico upravnega odbora. Skupaj s kolegi iz odbora bo s svojim znanjem in izkušnjami pomagala pri doseganju višješolskih ciljev v Sloveniji.

Egon Pipan iz ŠC Nova Gorica, Višja strokovna šola, je bil ponovno izvoljen za predsednika Skupnosti VSŠ, medtem ko bo Žan Dapčević iz višje strokovne šole Academia Higher Education Colleges prevzel vlogo podpredsednika.

Poleg tega so bili imenovani tudi novi člani upravnega odbora, ki bodo s svojim znanjem in izkušnjami pomagali pri doseganju višješolskih ciljev. To so, kot omenjeno, mag. Tjaša Vidrih iz Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana - BIC Ljubljana, mag. Nataša Makovec iz Gea College, mag. Maja Zalokar iz B&B izobraževalnega centra, mag. Dragica Budić iz Višje strokovne šole Šolskega centra Novo mesto in mag. Gregor Rak iz Prometne šole Maribor, Višje prometne šole.

Vsem novim in ponovno imenovanim članom upravnega odbora iskreno čestitamo in želimo veliko uspehov pri delu za razvoj višješolskega izobraževanja v Sloveniji.

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki