53. KRKINE NAGRADE: PRILOŽNOST ZA NOVE RAZISKOVALNE DOSEŽKE DIJAKOV IN DIJAKINJ

Dragi dijak, dijakinja! Pripravljaš raziskovalno nalogo? Če je tvoj odgovor pritrdilen, potem je naslednje sporočilo prav zate: izšel je razpis za 53. Krkine nagrade in z njim vabilo vsem vam, mladim raziskovalcem, da predstavite rezultate svojega raziskovalnega dela.

V Krki spodbujajo inovativnost, ki temelji na prodornih znanstvenih in strokovnih idejah. Krkini nagrajenci poudarjajo, da je vsaka ideja pomembna in vredna kritične znanstvene presoje. Predvsem pa je ključno zaupanje v potencial lastnega raziskovalnega dela.

Zato ne oklevaj, pokukaj na spletno stran Krkinih nagrad in se seznani s podrobnostmi razpisa.

Raziskovalno nalogo lahko oddaš do 6. julija 2023. Krkini strokovnjaki nestrpno pričakujejo vaša izvirna raziskovalna dela.

Dobrodošel tudi na profilu @krkinenagrade na Instagramu, kjer se družijo vedoželjni raziskovalci.

V Krki za raziskovalno delo dijakov in študentov že več kot 50 let podeljujejo Krkine nagrade. Postale so edinstvena zakladnica znanja, ki jo vsako leto obogatijo nove raziskovalne naloge. V mladih krepijo zaupanje v lastne sposobnosti, napredek in dosežke, hkrati pa sporočajo, da je pot do napredka tlakovana z znanjem, delom in vztrajnostjo. To je lani dokazalo 170 mladih avtorjev, ki so ob podpori mentorjev na razpis za 52. Krkine nagrade prijavili kar 143 raziskovalnih nalog.

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki