Študenti BIC Ljubljana obiskali izobraževalni center G3 Spirits 2024

Obiskali smo izobraževalni center G3 Spirits

V sredo 14. 2. 2024 smo študenti gostinstva in turizma na BIC Ljubljana, Višji strokovni šoli na vajah Barmanstva obiskali trening center G3 Spirits (www.g3spirits.com), kjer nas je sprejel vodja izobraževalnega centra gospod Jan Nose in vodja B Bara hotela InterContinental ter naš diplomant Andrii Obets. G3 Spirits je eden vodilnih zastopnikov in distributerjev alkoholnih pijač v regiji, ki uspešno združuje prednosti mednarodno uveljavljenih blagovnih znamk s strokovnostjo lokalne ekipe. 

Sprehodili smo se skozi pestro in zahtevno zakulisje koktajla, se posvetili optimizaciji priprave koktajlov ter skozi praktični primer spoznali sestavo koktajla od ideje do realizacije. Na koncu smo se razdelili v dve skupini kjer smo morali vso pridobljeno znanje tudi udejanjiti na praktični delavnici priprave lastne kreacije Sour koktajla. 

Ob tej priložnosti bi se želeli zahvaliti podjetju G3 Spirits in še posebej Janu Nose ter Andrii-u Obetsu za vso predano znanje in veselje ter strast do dela v baru. 

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki