Bodoči naravovarstveni tehniki so raziskovali biotsko pestrost ekosistemov

Delavnica Pasti uživanja energijskih pijač na BIC Ljubljana
25. 09. 2020

Kakšni so negativni učinki uživanja energijskih pijač?

23. 09. 2020

Obiskala nas je Katja Escobar, soustanoviteljica in solastnica Pražarne Escobar

22. 09. 2020

Sejšeli – rajsko doživetje narave, kulture in izkušenj za študente

21. 09. 2020

V Restavraciji KULT316 smo pripravili Interaktivno večerjo z vini Gravner

18. 09. 2020

Karierne poti naših diplomantk in diplomantov: Lucija Bonisegna

18. 09. 2020

Dijakinje in dijaki BIC Ljubljana v programu tehniške gimnazije so skupaj prejeli kar 7 Krkinih nagrad in 6 Krkinih priznanj!

17. 09. 2020

Prvi progam radia Slovenija je obiskal našo EkoHišo BIC Ljubljana

16. 09. 2020

Naša dijakinja je postala državna prvakinja v judu v kategoriji mlajših kadetinj

15. 09. 2020

eAsistent: varnostno potrjevanje podatkov

Odprtakuhinja
15. 09. 2020

Sodelovanje študentov s časopisom NeDelo – priloga Odprta kuhinja

11. 09. 2020

Super hrana in super živila?

Foto:  Nina Gačnik in Mitja Jan
10. 09. 2020

Študentska praksa: road trip po Sloveniji z vavčerji

kulinaricna-dozivetja.eu
Vabilo

KULINARIČNA TRANSVERZALA OD PANONIJE DO JADRANA

Vključite se v kulinarično transverzalo od Panonije do Jadrana, raziščete zanimiva kulinarična doživetja in odkrijte bogato kulinarično dediščino na www.kulinaricna-dozivetja.eu

#bicljubljana

    Ostanite v stiku,
    prijavite se na našo listo

    BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

    Pravno obvestilo Piškotki