Dijaki in študenti BIC Ljubljana 2024

Vabimo na informativne dni 2025!

13. 02. 2025

Novi termini za brezplačno usposabljanje mentorjev

13. 02. 2025

Tri zlata, pet srebrnih in 9 bronastih priznanj na šolskem tekmovanju veterinarskih tehnikov in tehnic

zvedba drugega srečanja, usposabljanja učiteljev v projektu Values@VET
12. 02. 2025

Drugo srečanje in usposabljanje učiteljev v projektu Values@VET

Ema Kolmanko, srebro 2025 Sarajevo
12. 02. 2025

Naša dijakinja Ema Kolmanko srebrna na Evropskem mladinskem pokalu v judu

12. 02. 2025

Od žabe do košarkarskega koša – pustolovščina vrtca Trnovo pri nas!

10. 02. 2025

Uspešen nastop naših dijakov na srednješolskem tekmovanju v rokometu! 

Vaje študentov gostinstva in turizma vinarstvo Jere
10. 02. 2025

5-hodni meni na temo medu in medenih pijač Čebelarstva Jere

10. 02. 2025

Stojnica s palačinkami med odmorom - dobra ideja!

Valentinov meni v Restavraciji KULT316 2025
07. 02. 2025

Restavracija KULT316 vabi: Valentinov meni za vaju

Ali je meso pred pripravo res treba oprati?
07. 02. 2025

Ali je meso pred pripravo res treba oprati?

Študenti gostinstva in turizma na BIC Ljubljana v trening centru  G3 Spirits
05. 02. 2025

Sprehodili smo se skozi zakulisje koktajlov

Sodelovali smo v vesoljskem prehranskem projektu Inštituta Jožef Štefan in Evropske vesoljske agencije
04. 02. 2025

Sodelovali smo v vesoljskem prehranskem projektu Inštituta Jožef Štefan in Evropske vesoljske agencije

kulinaricna-dozivetja.eu
Vabilo

KULINARIČNA TRANSVERZALA OD PANONIJE DO JADRANA

Vključite se v kulinarično transverzalo od Panonije do Jadrana, raziščete zanimiva kulinarična doživetja in odkrijte bogato kulinarično dediščino na www.kulinaricna-dozivetja.eu

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki