Skbimo za kakovostno izobraževanje odraslih: podaljšali smo pravico do uporabe Zelenega znaka kakovosti
24. 05. 2023
BIC Ljubljana v gibanju: pridružite se akciji zbiranja kilometrov za zdravo življenje
22. 05. 2023
Program MEPI: dijaki Gimnazije in veterinarske šole so s pomočjo kompasa, zemljevida in svojih spretnosti prnočili zunaj, si pripravili topel obrok in prehohodili vse kontrolne točke na 26 km trasi.
22. 05. 2023
Medgeneracijsko prostovoljstvo: dijakinje Živilske šole na kulinarični prireditvi v domu starješih Fužine
20. 05. 2023
V okviru svetovnega dne čebel smo raztrosili semena medovitih rastlin na šolskem travniku
19. 05. 2023
Odkrijte umetnost mešanja koktajlov in postrežbe vina. Zagotovite si naša strokovna priročnika Barmanstvo in Postrežba vina.
17. 05. 2023
Prihaja sodobna grajska kuhinja! 3. mesto za študenta Tima na predtekmovanjem za European Young Chef Award
17. 05. 2023
Preberite intervju z našo direktorico Jasno Kržin Stepišnik v Rudniški četrtinki
17. 05. 2023
Vabimo na koncert naše vokalne skupine GlasBICa
16. 05. 2023
Diplomsko delo našega študenta na temo organizacije dietne prehrane v vrtcu se je uvrstilo v ožji izbor najboljših diplomskih del v letu 2022!
16. 05. 2023
Dijaki so se odpravili na Ekskurzijo na obalo
15. 05. 2023
Kako delujejo svetleče palčke in UV perlice? Dijaki tehniške gimnazije na delavnicah na Pedagoški fakulteti
Vključite se v kulinarično transverzalo od Panonije do Jadrana, raziščete zanimiva kulinarična doživetja in odkrijte bogato kulinarično dediščino na www.kulinaricna-dozivetja.eu