mag. Jasna Kržin Stepišnik, direktorica BIC Ljubljana nominirana ta ime tedna na Val202

Ime meseca novembra na VALU 202 je postala Jasna Kržin Stepišnik

Ime meseca novembra na VALU 202 je postala Jasna Kržin Stepišnik, naša direktorica BIC Ljubljana! 

V novembru smo na BIC Ljubljana prejeli nagrado Vet Excellence Award, ki BIC Ljubljana uvršča v sam vrh poklicnega in strokovnega izobraževanja v Sloveniji.

Jasna Kržin Stepišnik:

"Gre za prvo šolo iz Slovenije, ki je dobila to priznanje. Zato smo še toliko bolj veseli v imenu vseh šol in ocenjujemo, da bo to spodbuda tudi za druge šole, ki se trudijo v isti smeri: ustvariti najboljše mogoče pogoje za učenje na poklicnem in strokovnem izobraževanju." 

"Ta hip smo med desetimi največjimi šolskimi centri v Sloveniji. Približno 1300 dijakov, 450 študentov in 1500 odraslih udeležencev, ki so vključeni ali v formalne programe izobraževanja ali v različna usposabljanja in tečaje."

IME MESECA SO IZBRALI TEDENSKI ZMAGOVALCI

Izbor na VAL 202 je potekal med tedenskimi zmagovalci, imeni tedna, ki so jih izglasovali poslušalci. Glasovali so kandidati za ime tedna in izbrali tistega, ki je po njihovem mnenju najbolj zaznamoval mesec.

Kandidati so še bili:

  • Dušan Stefančič, ki so mu pri društvu Avstrijska služba v tujini podelili nagrado Austrian Holocaust Memorial Award za zasluge pri ohranjanju spomina na holokavst
  • Tadej Battelino, prejemnik najpomembnejše nagrade Mednaronega združenja za otroški in mladostniški diabetes
  • Primož Roglič, zmagovalec dirke po Španiji 2020
  • Vlado Kreslin, glasbenik, pesnik, skladatelj in kantavtor, ki v slovenski kulturni prostor prinaša duh svobode, solidarnosti, tolerantnosti in radosti življenja
 POSLUŠAJTE INTERVJU Z MAG. JASNO KRŽIN STEPIŠNIK