Živilska in naravovarstvena šola

Na BIC Ljubljana, Živilski in naravovarstveni šoli izvajamo programe: živilsko-prehranski tehnik, naravovarstveni tehnik, pek, slaščičar, mesar ter pomočnik v biotehniki in oskrbi. Šola ima poleg sodobno opremljenih učilnic in laboratorijev tudi pekarske in nove slaščičarske delavnice, knjižnico, kuhinjo s prostorno jedilnico in športno dvorano, dijaki pa praktične izkušnje pridobivajo tudi v šolski trgovini s pekovskimi in slaščičarskimi izdelki Kruharije in Cukrnije.

1
4 leta, V. stopnja
Živilsko - prehranski tehnik
2
3 years, IV level
Butcher
3
3 leta, IV stopnja
Slaščičar
4
3 leta, IV. stopnja
Pek
5
2 leti, V. stopnja
Živilsko - prehranski tehnik (PTI)
6
2 leti, III stopnja
Pomočnik v biotehniki in oskrbi
7
4 leta, V stopnja
Naravovarstveni tehnik

TRGOVINA KRUH&CUKR

Trgovina Kruharije in Cukrnije za obiskovalce ponuja dnevno sveže pekovske in slaščičarske izdelke, ki nastajajo v šolski pekarski in slaščičarski delavnici. Ponujamo posebne šolske izdelke, ki jih skupaj z mentorji razvijajo dijaki in študenti BIC Ljubljana. Sprejemamo tudi naročila za torte, potice, piškote in ostale slaščice.

Ambulanta legvan

ŠOLSKA VETERINARSKA AMBULANTA

Šolska veterinarska ambulanta je prva šolska ambulantna za male živali v Sloveniji. Namenjena je izobraževanju dijakov programa veterinarski tehnik na BIC Ljubljana, Gimnaziji in veterinarski šoli. Ambulanta je odprta tudi za javnost, kar dijakom omogoča kakovosten praktični pouk v realnih razmerah, v katerih bodo v prihodnje tudi delali.

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki