Karierni center

Karierni center BIC Ljubljana

Dobrodošli na straneh Kariernega centra BIC Ljubljana

Ne samo podjetja, tudi posamezniki se srečujemo s pojmom tržne vrednosti in si zato vse pogosteje postavljamo vprašanja: » V čem sem boljši od drugih?«, »Kaj znam, zmorem in hočem?«, »Kakšna je moja cena na trgu?« Znanje, spretnosti in sposobnosti posameznika so tiste, ki odločilno vplivajo pri sami izbiri in sprejemu na delo. Iskanje zaposlitve, uspešnost na delovnem mestu, osebno zadovoljstvo... so postale kategorije za katere vedno več ljudi spoznava, da so odvisne od njih samih in niso rezultat golega naključja, sreče ali neke višje sile. Za svoj uspeh in zadovoljstvo tako na delovnem mestu kot v zasebnem življenju, lahko poskrbimo samo sami.

Karierni center je namenjen vsem dijakom, študentom in odraslim udeležencem izobraževanja na Biotehniškem izobraževalnem centru v Ljubljani. Želimo, da na teh straneh najdete vse, kar vas zanima in kar bi morali vedeti o sebi, svojih sposobnostih, svoji karieri in o iskanju bodoče zaposlitve. Karierni center vam ponuja:

  • informacije o aktualnih razpisih prostih delovnih mest pri delodajalcih s katerimi šola sodeluje,
  • dogodke in dodatna izobraževanja v zvezi z iskanjem zaposlitve,
  • delavnice o pisanju motivacijskih pisem, življenjepisa,
  • priprave na zaposlitveni razgovor,
  • testiranja za identifikacijo svojih interesov,
  • spodbujanje osebnostne rasti in razvoja kariere ...

Za osebno svetovanje v zvezi z identifikacijo svojih osebnostnih lastnosti in interesnih področij, sestavo motivacijskih pisem, življenjepisov in vsem drugim, kar vas zanima iz področja kariernega centra, se obrnite na nas in z veseljem vam bomo svetovali.

E-naslov Kariernega centra BIC Ljubljana:

karierni.center@bic-lj.si 

Višja strokovna šola

Tel.: 01 28 07 618

Svetovalna služba Živilske šole

Tel.: 01 28 07 605

Svetovalna služba Gimnazije in veterinarske šole

Tel.: 01 28 03 705

Več koristnih informacij o iskanju zaposlitve, razvoju kariere in trgu dela smo vam pripravili v spletni učilnici Kariernega centra.

Obišči spletno učilnico

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki