Jure Cesar, študent BIC Ljubljana na Argera Exclusive akademiji 2022

Spremljamo našega študenta Jureta Cesarja, udeleženca Argeta Exclusive Akademije 2022!

Naš študent Jure Cesar je udeleženec Argeta Exclusive Akademije 2022, ki svoje znanje in izkušnje nabira v prestižnih restavracijah Slovenije in Hrvaške. Njegova pot se je začela pri gospodu/chefu Janezu Bratovžu v restavraciji JB, ki slovi po visoki kulinariki.

Vsak od udeležencev bo opravil enomesečno pripravništvo v kuhinjah petih vrhunskih chefov, ki so v preteklosti že pustili svoj pečat v svetu Argete Exclusive.

JURE CESAR

Jure Cesar zase pravi, da se izraža s kreiranjem jedi. Že od nekdaj so ga zanimale sestavine in njihov izvor ter domača kuhinja, ki jo je za profesionalno zamenjal s študijem na višji strokovni šoli BIC Ljubljana. Kuhal je že v številnih kuhinjah po Sloveniji in celo na Norveškem v hotelu Engø Gård, kjer je kuhal pod mentorstvom Vincenta Foppena. Njegov največji dosežek do sedaj je vodenje kuhinje v hotelu Bohinj, ki jo je prevzel med poletjem 2021, največje veselje pa mu predstavlja sestavljanje novih jedi in jedilnikov.

Argeta Exclusive je kot velik podpornik razvoja vrhunske kulinarike ustanovil poseben mentorski program, ki bo mladim kuharskim talentom odprl vrata v svet ekskluzivne kulinarike in jim tako omogočil doseganje njihovih kulinaričnih sanj.

Več o Argeta Exclusive akademiji

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki