Brezplačna usposabljanja peke kruha in izdelave slaščic

V okviru projekta MUNERA 3 bomo junija 2021 začeli z izvajanjem brezplačnih usposabljanj Priprava kruha in pekovskega peciva in Sodobni trendi v slaščičarstvu – čarobni sladki svet slaščic (s klikom na povezavo se vam odpre posamezni program).

Vključijo se lahko zaposleni (tudi kmetje in samozaposleni), ne morejo pa se vključiti brezposelni, upokojenci in študentje. Ker je še nekaj prostih mest, se skupini lahko priključi tudi kdo od vaših domačih, prijatelj ali znanec. Pohitite s prijavami.

  • Usposabljanje Priprava kruha in pekovskega peciva bo potekalo v juniju in sicer 4 ponedeljke in torke od 14.00 do 19.00 na lokaciji BIC Ljubljana, Ižanska cesta 10, 1000 Ljubljana, šolska pekarska delavnica, drugo nadstropje. Usposabljanje bo vodil Mišo Kolar.
  • Usposabljanje Sodobni trendi v slaščičarstvu – čarobni sladki svet slaščic časa bo potekalo po dogovoru (termini izvajanja še niso določeni, bo pa usposabljanje prav tako potekalo 8-krat v popoldanskem času čez teden) v slaščičarski delavnici BIC Ljubljana na Ižanski cesti 10, 2. nadstropje. Udeleženci bodo pridobili veliko praktičnih in tudi teoretičnih znanj s področja slaščičarstva. Usposabljanje bo vodila Alenka Kodele.

Več informacij, prijavnico in kontakt najdete na povezavi: https://www.bic-lj.si/brezplacna-usposabljanja.

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki