Diplomanti BIC Ljubljana po zaključku študija postanejo inženirji živilstva in prehrane ali pa organizatorji poslovanja v gostinstvu in turizmu. Zaposlijo se v živilsko-prehranskih in gostinskih podjetjih, v trgovskih centrih, v farmacevtski industriji, v gostinskih in turističnih podjetjih, v restavracijah, hotelih in turističnih agencijah. Naše diplomante smo povprašali o njihovih kariernih poteh.

TEJA PODJED, DIPLOMANTKA ŽIVILSTVA IN PREHRANE
Predstavljamo karierno pot in intervju s Tejo Podjed, diplomantko v programu živilstvo in prehrana na BIC Ljubljana, Višji strokovni šoli, ki je zaposlena v domačem podjetju Mlekarstvo Podjed d.o.o, kjer je v času študija opravljala praktično izobraževanje, diplomsko delo in na ta način pridobila dovolj znanja za zaposlitev: PREBERITE INTERVJU

EMIN TIGANJ, DIPLOMANT GOSTINSTVA IN TURIZMA
Predstavljamo karierno pot in intervju z Eminom Tiganjem, diplomantom v programu gostinstvo in turizem na BIC Ljubljana, Višji strokovni šoli, ki je zaposlen v Restavraciji KULT316, kjer je v času študija opravljal praktično izobraževanje, diplomsko delo in na ta način pridobil dovolj znanja za zaposlitev. PREBERITE INTERVJU

GAŠPER ZEVNIK, DIPLOMANT ŽIVILSTVA IN PREHRANE
Predstavljamo karierno pot in intervju z Gašperjem Zevnikom, diplomantom v programu živilstvo in prehrana na BIC Ljubljana, Višji strokovni šoli, ki je zaposlen v podjetju Medex d.o.o., kjer je v času študija opravljal praktično izobraževanje, diplomsko delo in na ta način pridobil dovolj znanja za zaposlitev: PREBERITE INTERVJU

KATJA KRALJ, DIPLOMANTKA ŽIVILSTVA IN PREHRANE
Predstavljamo karierno pot in intervju s Katjo Kralj, diplomantko v programu živilstvo in prehrana na BIC Ljubljana, Višji strokovni šoli, ki je zaposlena v podjetju Presad d.o.o kjer je v času študija opravljala praktično izobraževanjem in na ta način pridobila dovolj znanja za zaposlitev. PREBERITE INTERVJU

MOJCA TRČEK, DIPLOMANTKA ŽIVILSTVA IN PREHRANE
Predstavljamo karierno pot in intervju z Mojco Trček, diplomantko v programu živilstvo in prehrana na BIC Ljubljana, Višji strokovni šoli, ki je zaposlena na Kmetijskem inštitutu Slovenije, kjer je v času študija opravljala praktično izobraževanje in na ta način pridobila dovolj znanja za zaposlitev. PREBERITE INTERVJU.

ŠPELA PALČAR, DIPLOMANTKA ŽIVILSTVA IN PREHRANE
Predstavljamo karierno pot in intervju s Špelo Palčar, diplomantko v programu živilstvo in prehrana na BIC Ljubljana, Višji strokovni šoli, ki je kot laborantka zaposlena na BIC Ljubljana, kjer je v času študija opravljala praktično izobraževanje, diplomsko delo in na ta način pridobila dovolj znanja za zaposlitev. PREBERITE INTERVJU

MONIKA PODLESNIK, DIPLOMANTKA GOSTINSTVA IN TURIZMA
Predstavljamo karierno pot in intervju z Moniko Podlesnik, diplomantko v programu gostinstvo in turizem na BIC Ljubljana, Višji strokovni šoli, samostojno podjetnico, zaposleno v svojem podjetju Moniq, ki se ukvarja z izdelavo lesenih modnih dodatkov. Preberite intervju.

LUCIJA BONISEGNA, DIPLOMANTKA ŽIVILSTVA IN PREHRANE
Predstavljamo karierno pot in intervju z Lucije Bonisegna, diplomantko v programu živilstvo in prehrana na BIC Ljubljana, Višji strokovni šoli, ki je zaposlena v Žito, d.o.o., kjer je v času študija opravljala praktično izobraževanje in na ta način pridobila dovolj znanja za zaposlitev. PREBERITE INTERVJU

MATEJA ŠKOFIC, DIPLOMANTKA ŽIVILSTVA IN PREHRANE
Predstavljamo karierno pot in intervju s Matejo Škofic, diplomantko v programu živilstvo in prehrana na BIC Ljubljana, Višji strokovni šoli, ki je zaposlena v Nacionalnem laboratoriju za zdravje, okolje in hrano (NLZOH), kjer je v času študija opravljala praktično izobraževanje, diplomsko delo in na ta način pridobila dovolj znanja za zaposlitev. PREBERITE INTERVJU.

LEA STERLE, DIPLOMANTKA ŽIVILSTVA IN PREHRANE
Predstavljamo karierno pot in intervju z Leo Sterle, diplomantko v programu živilstvo in prehrana na BIC Ljubljana, Višji strokovni šoli, ki je zaposlena na BIC Ljubljana, kjer je v času študija opravljala praktično izobraževanje, diplomsko delo in na ta način pridobila dovolj znanja za zaposlitev. PREBERITE INTERVJU

ANDREJA KLUN, DIPLOMANTKA ŽIVILSTVA IN PREHRANE
Predstavljamo karierno pot in intervju z Andrejo Klun, diplomantko v programu živilstvo in prehrana na BIC Ljubljana, Višji strokovni šoli, ki je zaposlena na BIC Ljubljana, kjer je v času študija opravljala praktično izobraževanje, diplomsko delo in na ta način pridobila dovolj znanja za zaposlitev. PREBERITE INTERVJU