TEČAJI IN USPOSABLJA

TEČAJI IN USPOSABLJANJA

BICkove rojstnodnevne zabave za osnovnošolce združujejo prijetno s koristnim in znanje z zabavo.

Šolska mikropivovarna

Na Mali šoli varjenja piva udeleženci spoznajo surovine za izdelavo domačega piva, različne stile in vrste piva ter opremo za craft pivovarje. S pomočjo mentorjev nato sami varijo pivo na napravi Brewiks in Braumeister v Šolski mikropivovarni BIC Ljubljana.

kuharske iskrice

Osnovni kuharski tečaj Kuharske iskrice je namenjen vsem, ki želijo usvojiti osnovna kuharska znanja in se naučiti osnovnih kuharskih tehnik.

Ponujamo vam veterinarski tečaj Oskrbnik živali in Usposabljanje članov društev in poslovodstev organizacij, ki na področju zaščite živali deluje v javnem interesu.

Namen otroških kulinaričnih delavnic je, da se otroci seznanijo z različnimi živili in načini kako ta živila uporabiti. Spoznajo se z osnovnimi kuharskimi postopki, pripomočki ter pridobijo osnovne spretnosti za pripravo enostavnih jedi.

Slaščičarski in pekovski tečaji

Torte, kolači, potice, makroni, peciva, sladice v čašah, praznične sladice, dekoracije, presne sladice, pekovsko pecivo, kruh … Slaščičarski in pekovski izdelki iz pod rok naših vrhunskih, izkušenih mojstrov slaščičarstva in pekarstva, nas popeljejo v čudoviti svet okusov.

Ljubitelji kulinarike se boste na kuharskih delavnicah vsak mesec naučili pripraviti jedi različnih tematik.

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki