Kuharski tečaji

Kulinarični tečaji in delavnice

Šolska mikropivovarna

Predstavljene bodo surovine za izdelavo domačega piva, različni stili in vrste piva ter oprema za craft pivovarje.
Udeleženci boste sami varili pivo na napravi Brewiks in Braumeister in si pridobili vse veščine za samostojno izdelavo piva.

kuharske iskrice

Osnovni kuharski tečaj Kuharske iskrice je namenjen vsem, ki želijo usvojiti osnovna kuharska znanja in se naučiti osnovnih kuharskih tehnik.

Veterinarski tečaji

Ponujamo vam veterinarski tečaj Oskrbnik živali in Usposabljanje članov društev in poslovodstev organizacij, ki na področju zaščite živali deluje v javnem interesu.

Otroške kuharske delavnice

Namen otroških kulinaričnih delavnic je, da se otroci seznanijo z različnimi živili in načini kako ta živila uporabiti. Spoznajo se z osnovnimi kuharskimi postopki, pripomočki ter pridobijo osnovne spretnosti za pripravo enostavnih jedi.

Slaščičarski in pekovski tečaji

Torte, kolači, potice, makroni, peciva, sladice v čašah, praznične sladice, dekoracije, presne sladice, pekovsko pecivo, kruh … Slaščičarski in pekovski izdelki iz pod rok naših vrhunskih, izkušenih mojstrov slaščičarstva in pekarstva, nas popeljejo v čudoviti svet okusov.

Steaki, mehiške jedi … Ljubitelji kulinarike se boste na kuharskih delavnicah vsak mesec naučili pripraviti jedi različnih tematik.

#bicljubljana

    Ostanite v stiku,
    prijavite se na našo listo

    BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

    Pravno obvestilo Piškotki