OTROŠKA KULINARIČNA DELAVNICA

Samo še sneg manjka in decembrski prazniki bodo popolni! 

Če vaši otroci, nečaki, ali prijatelji radi kuhajo, jih v soboto, 2. 12. 2023 od 10.00 do 13.30 vabimo v naš Center kulinarike in truizma KULT316 na otroško kulinarično delavnico Oči, mami, v soboto, kuham jaz! na temo Samo še sneg manjka in decembrski prazniki bodo popolni. Tokratna tema bo praznična kuha!

Namen otroških kulinaričnih delavnic je, da se otroci seznanijo z različnimi živili in načini kako ta živila uporabiti. Spoznajo se z osnovnimi kuharskimi postopki, pripomočki ter pridobijo osnovne spretnosti za pripravo enostavnih jedi. Vse jedi, ki jih otroci pripravijo, tudi postrežejo na lično pogrnjene mize, saj se naučijo tudi priprave pogrinjka z vsemi dodatnimi elementi. Del otroških kulinaričnih delavnic je tudi namenjen kulturnem uživanju hrane in pijač oz. »bontonu za mizo«.

Pri vodenju delavnic sodelujejo študenti BIC Ljubljana, Višje strokovne šole, program gostinstvo in turizem, skupaj s usposobljenimi mentorji – učitelji/predavatelji na BIC Ljubljana. Za varnost otrok ustrezno poskrbimo, prav tako za individualni pristop in razvijanje kreativnosti pri otrocih.

Cena individualne delavnice je 55 EUR.

Prijavi se na delavnico

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki